Hallå hallå pommes frittes och entrikote

Hej hallå.
Bara en liten uppdatering såhär på onsdagen.
I eftermiddag ska jag plugga järnet. Bara så alla vet.
Igår filmade jag, Dan, Sussi, Carolina och Malin. Resultatet blev helt underbart vackert.
MM..

jagåpåpi


Ha det bra!
Kristina

Varmkorv boogie

Idag läste jag en artikel i City om varmkorv.
Det lät verkligen gott med en riktig varmkorv.
Jag kan nog räkna på mina fingrar hur många gånger jag har köpt korv i en kiosk, det blir inte många någonstans. Och tiden innan jag blev skolvegitarian (i 4an) så kommer jag inte ihåg så mycket av mina matvanor.
Men korv.
Måste pröva det någongång, att köpa korv i en äkta korvkiosk.

Hej hoj, ikväll är det kåravslutning. Om det bara blir uppehåll brukar det vara ganska trevligt. Den här veckan kvar med hårdkörning sen är det lugna puckar. En vecka, heja heja.

Vet alla att Gustav Fridolin har en egen blogg?
Länken finns här till höger eftersom alla förhoppningsvis är intresserade.
Han är så cool.

Alltså nu räcker det. Titta på kommentaren till mitt förra inlägg om ni inte hänger med riktigt. "Det var för att vara snäll". VAAAAAA???? Vad tror människan? Att jag man blir på bra humör när han säger så och att man bara blir ännu gladare när man påpekar något som är fel? Jag förstår faktiskt inte. Och mitt hår var visst fult först, innan du ändrade dig och sa att jag inte behövde titta mig i spegeln. Tack, tack så himla mycket. Jag tyckte jag var skitsnygg och att maten blev alldeles otroligt god. Säkert mycket bättre än någon himla omelett som "nästan vände sig perfekt vid uppläggningen"...
Tänk lite till nästa gång..

Nu ska jag leta fram en extra scouthalsduk att sätta på hunden och sen trava iväg till Enskede Gård.

Hej, riskakor är underbart

Kristina

Come together right now

I.
Idag är jag trött.
Kvällen igår blev lyckad, i alla fall de sista timmarna med te och annanas med mina söta vänner Frida och Linn. Tjejsnack i flera timmar, helt underbart. Åh, hoppas det blir Skåne i sommar, så Frida och jag kan få vår dos av Frallebullar och Höööögör. Skåne är sött. Och Linn är så bra, henne kan man liksom vara borta ifrån ganska länge och sen helt plötsligt när man ses igen kan man prata om allt. Du är en väldigt nära vän fast du bor så långt bort. Men som sagt Skåne är sött så det är ganska bra att du bor där.
En annan var ju inte så pigg på att vara vän med mig igår. Shit, jag blev så himla ledsen och sur och arg. Man kommer inte hem till någon och säger att maten är äcklig innan man ens har smakat, att mitt hår är fult och att knivarna har det sämsta stället. Tänk lite. Tror du att jag skulle komma hem till dig och säga så? Nej, faktiskt inte. Antingen håller man käften eller så är man glad för att man över huvet taget får komma. Så jevla kass är jag inte på att laga mat. Skryt lagom.
En enda hel vecka kvar i skolan, sen är det två korta veckor och sen är det klart. Mums.

Ha en bra kväll och glöm inte att ge mamma extra många kramar.
Kristina (heter jag och jag är så himla bra)

När man inte har något annat för sig

Hej, jag är blond
Hej, jag är glad
Hej, jag har randiga strumpor
Hej, jag pratar med min vän
Hej, jag är scout
Hej, jag vill vara rik
Hej, jag vill ha sommarlov
Hej, idag ska jag träffa Linn
Hej, idag ska jag äta pasta
Hej, ibland kurrar min mage
Hej, jag har tränat idag

Hur mår ni?
Bra
AAah, va bra, själv mår jag väl helt bra.
Ikväll blir det middag hemma hos mig med Linn från skåne, Frida och Daniel.
Det blir skoj.
Kristina

Mina nya shorts

Hej, jag är konstnär

För några månader gick jag och sa att det där med att shorts var inne var väl inte så himla snyggt heller. Och nu sitter jag här, iklädd shorts och leggings. Shit pommes, var är min värld påväg?
Igår var det party hos Camilla. Jag vet inte vad som gjorde det men jag somnade väl sådär vid 1-snåret medan de andra satt uppe till 3. 10 tjejer var vi, åt grillmiddag och skakade rumpa till Rosa hellikopter. Helt skojigt.
Idag var Malin och jag på staden. Jag köpte som sagt var shorts, svarta och ja Karin, de slutar UNDER rumpan. Vi provade en klänning på indiska som såg ut som "Hej, jag är konstnär", ungefär. Däremot skulle den ha varit fin om man la upp den lite. Får ta en titt imorgon, för en klänning vill jag ha.
Imorgon har jag och Frida bokat vår skånevän Linn, om hon har bokat oss vet jag faktiskt inte, men man kan ju alltid hoppas på det bästa.
Kom och tänka på mina nya små vänner, som i för sej är ganska långa i jämförelse med mig, men ganska små ändå. Det är de där sötingarna ni ser på kort längre ner på sidan. Tänk att det finns så mycket människor som är så himla snälla som jag inte känner. Måste kanske göra en kompisrekrytering. Inte för att jag är trött på de vänner jag har, men tänk liksom, hur mycket man går miste om, som man inte vet om. Jag får nog nya vänner ganska ofta. Det är bra tycker jag. Jag tycker väldigt mycket om mina vänner. Ja, helt underbart. Plus i kanten till er alla!
Idag stötte jag ihop med Frida på staden. Hon bar en hm-kasse i sin hand. Det är så trevligt att stöta ihop med sånna man känner på stan. Hihi.
Nu ska jag se på film.

Ha det jättebra!
Puss i pannan (för idag är det fredag)
Kristina

Hej, idag är jag snygg

Crazy bananer.
Picknicken var trevlig, vi satt och pratade tills det blev kallt och vi gick upp till lokalen. Hunden var med, han är sjuk, magsjuk, det är inte särskillt kul, eller jag märker inte så mycket av det, men m o p hade en inte allt för rolig natt. Jaja, nog prat. Frida min kära vän var glad idag. Hon är kär. Hon har en pojkvän. Hon är nöjd. Åh, hon var så ledsen och arg senast jag pratade med henne igår, men idag så mm, myyys.
Snart är det sommarlov. Ojojoj.
Hurrni, kolla in min klass blogg
HÄR. Då blir du glad. Jag blir det i alla fall. Och då kan ju du bli glad, lite. Tycker jag.
Nä, jag orkar inte sitta vid datorn den här kvällen. Var ingen rolig inne på msn så jag skiter i hela grejen..

Ska rulla vidare helt enkelt ;)

Imorgon är det party hos Camilla! Woooho. Mina hängslen är föresten borta, måste verkligen leta..

Hej, nu ska jag stänga av.
Hej, ha en bra natt.
Hej, lycka till med kuddpuffningen.
Hej, nu ska jag sluta.


Kristina

Agh

Nu är det lov i några dagar och nu ska jag på picknick.
Ha en bra kväll helt enkelt och kort.
Pus
Kristina

Hej hallå dagboken

Idag blir en konstig dag.
Jag ska skriva ett filmkunskapsarbete på morgonen, eller förmiddagen. Har inte bestämt mig än om jag ska gå på ds ikväll eller inte, känns dock inte allt för lockande, tror jag skippar det.
Igår blev en konstig dag.
Jag var helt sjukt trött hela dagen, vi hade redovisning på historian som gick sådär, för att Dan Jansson kom försent och missade hela grejen, tack. Sen var det lunch och jag var inte hungrig. Tyska - prov, muntligt, som gick väldigt bra. Min lärare var dock inte säker på mitt slutbetyg än, hon skulle tänka på saken, alltså det väger mellan vg-mvg, ligger på ett mycket starkt vg nu... Men det blir nog bra. Samhällslektionen däremot var bara jättelångsam, höll på att somna typ 143 gånger på 60 minuter.

Jag tänkte på en sak nyss när jag satt med tidningen framför mig och åt frukost. Jag är inte särskillt sportintresserad, men när det blir stora grejer som OS-guld och Vm-guld och liknande blir man ju helt meddragen, det är ganska coolt tycker jag. Att några machoishockeykillar kan bli världsbäst och komma från Sverige. Blir man inte himla stolt för att vara svensk då? Skumt.

Hej hopp sockertopp idag är det tisdag och jag och Ben får klara oss utan en syn av vårat span. Det är himla roligt tycker jag. Eller alltså, ja, hehe, att det bara är jag och Ben som verkligen tycker så. Tillochmed Dan är emot oss. Fyfy.

Läste just min vän Malins blogg och fick syn på min dikt, alltså om mig. Den har varit med här förut men jag kände för att vara lite självisk och sätta upp den här igen, den är så fin.

K

du sa nudel
jag blev glad
du sa hej
jag blev glad
du sa pussilago
jag blev glad
du är glad
alla är glada
för du är glad kristina
du är det
jag lovar dig
Darin lovar dig
jag frågade honom
nudel
säg det
för evigt.


Idag blir en konstig dag.
Puss från mig.
Kristina

Soooo cute!

Micke säger:
Tja då tuffing Eric hälsar

Micke säger:
Du e fan vår idol asså så jävla cool ;D

Ah! De är ju bara för söta.
/Kristina


Försmak 06 - semester

Hej hallå.
Nu har jag kommit hem och upptäckt ett hål i ett par av mina favoritjeans, inte bra någonstans.
Pigg och glad som en kexchoklad nästan sådär va.
Kul har vi haft i alla fall trots vädret. Nöjda deltagare och utedisco... På Gärdet.
Att vakna med att bli klappad på kinden var väldigt sött tycker jag, det borde alla ha blivit idag.
Lite bilder från helgen

       
                                                                              

   
                                                                                      

Det är deltagarna, jag, dubbelregnbågen och två goingar - Micke och Eric.

Hoppas alla har haft en bra helg och ser fram emot kortveckan!!!! :D Fy vad underbart skönt, om jag inte minns fel blir det party nästa helg, jääää.

Puss i pannan (för du är så söt)
Kristina

Min höfter ljuger inte

Hej!
Idag är det onsdag och i mitten av veckan. Idag har jag inga lektioner på förmiddagen men jag är uppe ändå redan för att hunden väckte mig och för att jag kanske ska hinna göra lite saker innan skolan. Igår var det au-möte då vi gick igenom allt praktiskt inför helgen. Försmak. Vi har 2600 kr att göra vad vi vill för, haha, helt sjukt, vi ska köpa tröjor och textilpennor (för att deltagarna ska göra bandanas). Det kommer nog bli coolt. Vi har drygt 60 anmälda medan de andra distrikten alla har under 20 st :P. Jag hittade en au-fantfalgga i vårt skåp igår, måste varit någon gamling som varit och dumpat grejer.
Idag ska jag alltså plugga (filmkunskapsarbete), kanske köpa grejer (tröjor, pennor) om jag får in pengar och gå på svensk- och jympalektionen från 14.30-16.45. Sen ska jag nog på möte hos mina enskedingar ikväll, känns inte riktigt som jag går dit så ofta som jag borde.

Igår skrev jag nationellt prov i matte A, vilket betyder att det inte är några prov kvar nu, ingenting att göra liksom. Varför ska man då gå på lektionerna? Skumt tycker jag. Jag är tyvärr ingen sån som räknar matte bara för att det är kul. I historia A har vi heller inga prov kvar, en kort improviserad redovisning om 50-talet på måndag, men det ska göras klart i skolan. I Kulturochidéhistorian tror jag inte heller vi har så mycket kvar och när jag har gjort muntliga NP i engelska är det klart också. Tyskan är klar på måndag och ja.. Det är typ svenskan och filmkunskapen som det är något kvar i. Skönt att sommarn närmar sig.

Idag vill jag ha en bra dag. Ska gå ut me de 3 hundarna på lunchen. Och om jag fått in pengar efter det cycklar jag till skolan och dumpar jympakläderna där, sen åker jag in till staden och shoppar försmaksgrucks. Hum, det kommer nog inte bli en dag utöver de andra men men.

Inatt drömde jag om två av mina vänner, D och A, de blev vänner och allt fortsatte att vara bra. Dumt att världen måste vara så taskig ibland.

Och som kryddan på biffen kommer här lite onödig information, igen :P, men det är du som läser, inte jag.

01. Vad är klockan: 09.21

02. Namn: Kristina Bogren

03. När fyller du år: 9 september

04. Stjärntecken: Jungfru

05. Hur gammal är du: 16

06. Tatueringar: Inte än.
07. Är du kär: Tyvärr inte

08. I vem: Hum..

09. Har du varit i en annan världsdel: Faktiskt inte.

10. Har du tyckt om någon så mycket så att du har gråtit: Oja, många gånger.

11. Har du varit med om en bilolycka: Nepp

12. Har du brutit nåt ben: Nää.

13. Korv eller hamburgare: Oj, inget, men hamburgare är ju gott utan kött.

14. Pepsi eller Coca-Cola: Hum, alltså det är ju inte så gott något av det, men okej coca i sådana fall.

15. Öl eller vin: Men oj, tänk om mamma läser :P

16. Glaset halvfullt eller halvtomt: Halvfullt.

17. Favoritfärg på underkläder: Men shit, inte vet jag, typ svarta..
18. Skostorlek: 36/37

19. Favoritnummer: 3, 5 och 7

20. Vidskeplig: Nää, kanske lite, ibland.

21. Favoritmusik: Bra

23. Blomma: Tuslilago?

24. Ett ämne som jag hatar att tala om: Att rymden aldrig tar slut

25. Disney eller Warner Bros: :O

26. Favorit snabbmatställe: Sushi, någon stans...

27. Senaste gången du var hos läkaren: På påsklovet

28. Favoritfärg: Grön!

29. Vad gör du om tio år: Shit, då räddar jag världen på 37 dagar och har ett välbetalt jobb samtidigt som jag är gravid i 3 månaden.

30. Vem fick du de här frågorna av: Hanna :) 

31. Vem av dina vänner bor längst bort: Det måste vara mina killar i Milano, Alberto och Stefano :D

32. Det bästa: Vänner, nya människor, vår, sommar, frukt, musik mm mm..

33. Vem tror du kommer att svara sist på det här testet: Ähm, eftersom jag inte skickar det i mejl förväntar jag mig inget svar...

34. Speciella vänner: Men, alla är väl speciella på sitt sätt.

35. Vad skulle du ändra med ditt liv: Ähm, att jag skulle vara rik.

36. Har du dator hemma: Jodå.

37. Älsklings CD: Svår fråga, just nu är det väl Beatles som går mest..

38. Bästa känslan: Lycka eller kärlek, nej den kan vara olycklig, lycka är bäst.

39. Det första du tänker på när du vaknar: Nej, inte än...

40. Blir du rädd eller inte rädd av oväder: Va? Hehe, nej jag är inte en sån räddisa som Malin.

41. Om du fick vara en annan person vem skulle det vara: Shit, det har jag faktiskt inte tänkt på, kanske någon det går bra för i en film, om jag måste välja, annars vill jag nog vara mig själv..

42. Vad finns på väggarna i ditt rum: Bilder på allt och alla och lite till.

43. Vad finns under din säng: Det vet jag inte, sängen går liksom ända ner i golvet.. Kanske en skatt.

44. Skriv något till personen som du fick det här mailet av: Du är så nudelbra!

45. Nämn den person som troligen inte kommer att svara: Men det har jag ju redan svarat på.

46. Vem kommer garanterat att svara: Blä.

47. Oförglömlig resa: Hum, Worthing.. Men jag kommer inte glömma någon resa!!!!!

48. Vad skulle du vilja säga till någon men vågar inte: Fy fan vad du är snygg

49. Favoritsport: Scouting :P

50. Blyg eller utåtriktad: Det beror på sällskapet, för det mesta är jag ganska utåtriktad..

51. Smeknamn: Många konstiga

52. Vad tycker du om att få: En puss i pannan

53. Något du inte gillar hos dig själv: Att jag inte kan göra allt jag vill.

54. Tycker du om att läsa: Jovars.

55. Vad talar du för språk: Svenska, Engelska och Tyska, inte helt bra, men helt okej.

56. Vad gör du helst på fritiden: Vänner, hund, scouter, vänner igen.

57. Berg eller kust: Kust.

58. Vad är skillnaden: Vatten.

59. Vad är du mest rädd för: Att dö ung

60. Favorit tv program: Shit, jag tittar ju aldrig på tv. Melodifestivalen kan jag iförsej inte vara utan..

61. Varmt eller kallt: Varmt

62. Lockigt eller rakt hår på det motsatta könet: Lockigt är ju tufft, men rakt är också snyggt, alltså det spelar nog inte så stor roll.

63. En hälsning till alla dina vänner: Nudlar!

64: Vad är klockan? 09.44 (inräknat msn)

Hoppas ni blev lite klokare!
Ha en jättebra dag!

Nu blev i alla fall jag gladare, hihi.
Puss i pannan!!!!
Kristina


Hoppas ni blev lite klokare!Ha en jättebra dag!Nu blev i alla fall jag gladare, hihi.Puss i pannan!!!!

WOOWOWOW

WOOWOWOW


Så himla härligt hade vi i helgen, titta bara på alla matkassar liksom. AAAAaaah, helt underbart!
Kristina

Jag är glad

och trött för den delen.
Men alla problem är lösta, för utom att jag skulle vilja vara rik och ha gjort klart allt skolarbete mm mm... Men nästan.
Orkar faktiskt inte skriva långt idag.
Shoooni Noooni
Kristina

"Befrielsens helg"

Rubriken kommer från middagsbordet, jag råkade uttrycka mig lite kryddat när jag fick frågan hur det hade varit i helgen, "Aaah, heeelt skönt, jag är helt befriad". Så då vet ni det.

Helgen har varit helt otroligt skön verkligen. Vi var fem stycken som i fredags eftermiddag hoppade på bussen till havet. Stort hus, stor tomt, egen strand, wow.

Erik - Han med korvarna i håret. Det måste vara få människor som inte gillar honom. Han är bra på det mesta och dessutom världens snällaste och gulligaste, rolig, fixig, cool, han är helt enkel grym. (Hans landställe vi tillbringade helgen på)

Croner - Malin, ( vars pappa jobbar på samma jobb som min, han har dock lite högre status som vd.. :P ) en himla rolig tjej, skulle jag vilja säga, hon säger vad hon tycker och tänker och tar alla för vad de är. Hon är verkligen en rolig prick att ha med sig en helg som denna, piggar upp stämningen på något sätt liksom.

Dan - Vad skulle klassen vara utan dig? Ja, Dan är en väldigt snäll person, han skrattar så han håller på att tappa andan och är himla rolig. Dessutom läser han min blogg i smyg, kom det fram, men nu blir det ju inte i smyg längre, eftersom jag vet. Tyvärr grabben.

Malin - My lover. Hon är min bästa vän i klassen och ja, vad kan man säga? Utan henne vore inte klassen var den är idag..

Okej, ska snart berätta utförligt om helgen, men först vill jag bara påpeka att jag blev helt ledsen när B kom fram till mig innan vi skulle åka i fredags och sa: "Jag är så jevla sur på dig och Malin, tänk över helgen". Ursäkta va? Jag förstår inte? Är det för att vi åker utan er och gör något? Är det för att ni är tillsammans och ni inte tycker att vi anstränger oss tillräckligt? Jag vet itne vad jag har gjort för fel faktiskt. Vit ycker det är svintråkigt att vi inte kan vara samma lilla gäng som vi en gång var. Fan. Det är svintrist. Vi vill ju verkligen.

Helgen:
Vi kom ut i fredags vid ungefär 19 kanske. Innan dess hade vi suttit på tre olika bussar och handlat mat för över 900 på Ica i Norrtälje. Kan ta ett exempel ur varukorgen: Att dricka - 3 st 1,5 liters läsk, 2 st blandjuicer, 20 st tepåsar och 4 liter mjölk. Wow.
Vi packade in oss, och lagade lite pata och åt med parmesan. Spelade spel och sjöng, myste med te och hade det allmänt skönt, gick och la oss vid tolv.
Lördag, vi vaknar och ska gissa vad klockan är när Erik frågar. Förslagen blir 7, 8 och 9. Det visar sig att klockan är 11. Vi går upp och äter en långsam frukost. Går ner till bryggan och sätter oss på bänken och har det trevligt, pratar om livets stora frågor och har allmänt skönt. Går upp till huset vid 2 och lagar pastasallad som vi äter ute på en filt i trädgården. Där brottas vi och ligger i hög tills klockan blir 5. Då går vi in och gör lattesar. Börjar spela kort och på något konstigt vis blir klockan 8. Vi börjar laga middag, sätter igång grillen nere vid stranden och bär ner allt vi behöver dit. En himla mysig men svinkall måltid vid det underbart vackra vattnet. Ja, efter det var det bastudags. 20 minuter i 80 graders svett, dopp i det 5 gradiga vattnet, 10 minuter till i det varma, ett dopp till och sen var det så himla skönt att vi gick upp till huset utan att värma oss, tände en brasa, gitarren kom fram, pratstund och mys, sovdags vid 3.. Somnade vid 5..
Söndag, vi vaknade av Dans mobil, eller det kanske inte var riktigt sant, ERIK vaknade av Dans mobil och skriker rakt in i mitt öra "Dan, hur fan kan du inte vaka av det där??" Hehe, lustigt vaknesätt ska jag säga er. Dan var tvungen att åka hem vid 11 och gjorde så. Vi städade, solade, spelade kort, lyssnade på Beatles och åt lite mat. Sen hemfärd vid 3.

Helgens ord : Krydda och kasta en gunde (vid riktigt illa: kaste en svan)
Bilder från helgen kommer väl snart...

Hoppas alla har haft en jättebra helg!
Och kom ihåg att en helg vid havet befriar fan varenda människa.
Puss i pannan ( för idag är jag snäll)
Kristina

Min mor och far firade silverbröllop. Alltså har de stått ut med varandra i hela 25 långa år. Shit pommes... Det är ju lite coolt sådär, grattis, eller vad man säger. Här är iaf några bilder på de, jag kände att det var lite underrepresenterat med bilder på min familj i bloggen.
Mor och far.


                                 
                             


Tänk om

Tänk om någon hade svar på alla livets frågor.
När lär man sig att säga hejdå till en vän för all tid?
När lär man sig att älska någon?
När lär man sig att titta mot solen utan att kisa?
När lär man sig att vad man ska säga till någon för att inte såra den?
När lär man sig vilka val som är bäst i livet?
När lär man sig hur man gör rätt?
När lär man sig hur männiksor lever?
När lär man sig klart om livet?

För att inte tråka ut er allt för mycket kommer här lite onödigt vetande, om mig då såklart. Närmare bestämt 24 onödiga frågor.

1. Är det något speciellt du längtar efter just nu?
Sommarlov, som bara den
2. Hur är vädret hos dig just nu?
Sommar och sol, men bara den 11 maj..
3. Vilken hemsida kommer du att besöka härnäst?
Ehm, det har jag faktiskt inte planerat, kanske något scoutigt, eller skoligt, eller systers blogg. Bloggar är kul.
4. Önskar du att du vore någon annanstans just nu?
Jo men det gör jag väl, men jag vet inte riktigt var, kanske på en strand, sommar, piggelin, bad.. mm. mm. mm.
5. Önskar du att du vore någon annan, isåfall, vem?
Va? Nej, det tror jag inte, kanske att jag vore lite längre men nej jag känner mig ganska nöjd med att vara mig själv.
6. Går du på någon utbildning?
Samhälle-Kultur..
7. Har du ett mål vad du vill bli, och tror du denna utbildning kan ta dig dit?
Nä, det kan den nog inte, jag vill bli låg- och mellanstadielärare, men självklart även rädda de svältande barnen i världen...
8. Hur oftar pluggar du?
Varje vecka.
9. Är det någon utbildning du vill gå i framtiden?
"Hurmanräddarvärldenpå1år" vill jag väldigt gärna gå.
10. Vilken är din favoritbok?
Hum, kan inte bestämma mig faktiskt..
11. Vad läser du just nu?
Dvärgen av Pär Lagerkvist
12. Vilken favoritförfattare?
Per Nilsson
13. Har du något bra boktips?
Läser faktiskt inte så himla mycket böcker för tillfället, bara till skolan och de är inte alltid allt för bra.
14. Vad skulle du skriva en bok om, om du vore författare?
Om idoler och förebilder. För vuxna, alltså en vuxenbok.
15. Vilket yrke drömde du om ha som vuxen när du var yngre?
Clown :D
16. Överensstämmer den drömmen med vad du gör idag?
Hahaha, faktiskt inte.
17. Dagdrömmer du ofta?
Bara när jag är ute med hunden.. Då brukar jag gå och hitta på berättelser med mig själv i huvudrollen, alltså det utspelar sig när jag går där, men det kan vara någon med mig, eller i telfon eller så..
18. Vilken är den mest underliga dröm du drömt?
Ujuj, det vet jag inte, har drömt så mycket skumt.
19. Brukar du försöka tyda drömmar?
Nje... Ska man göra det?
20. Vilken hårfärg har du?
Blont, ska det se ut som.
21. Långt eller kort?
Jag har nog mittemellan långt och kort. Det passa liksom varken in på halvlångt eller halvkort..
22. Lockigt eller rakt?
Rakt.
23. Naturligt eller preparerat?
Blondspray... Men jag är ju blond egentligen, men jag klippte av det, men nu är det lite solblekt också..
24. Är du nöjd med ditt hår just nu?
Jodå, det kunde varit bättre och det kunde varit sämre.

Tror jag har en mittemellandag idag...
Hoppas alla har det bra.
Nu ska jag ringa Daniel och sen tillbaka till skolan för sista lektionen..
Puss
Kristina

Let us pop togheter now

Bilderna är från i fredags och i söndags, tyckte det var dags för lite bildvisning istället för bara massa text.. Alltså jag överst, och sen är det Adan.

jagoadam

Puss och hej leverpastej

Hej och godnatt,
idag har varit en halvbra dag.
Nu vill jag ha sommarlov, ledig.
Skönt.
I think my sister´s in loooove, hihi.
Godnattpuss i pannan
Kristina

Scouting

Hittade ett nerklottrat papper med lite frågor jag undrat över... Det handlar om scoutrörelsen och hur vi ska bli fler unga. Jag tänkte svara lite på de frågor som är ställda, så gott jag kan och enligt mina tankar, läs om du vill..

Har vi bra verksamhet för ungdomar?
Ja, det är en bra verksmahet tycker jag. Att scouting är till för alla kan jag hålla med om men det är inte alls anpassat för alla. Det finns de som  verkligen hatar friluftsliv, som ändå är en ganska stor bit av verksamheten. Eftersom vi i detta skede tappar en patrull i SSF varje dag måste det vara många som inser att det finns andra roligare saker att göra, eller att man helt enkelt inte behöver göra någonting alls, inga tider att passa, kan sitta vid datorn dygnet runt liksom. Varför inte fråga de som hoppar av vad de inte gillar. Är det att bästisen red på samma dag så det blev svårt att hinna med och då kände kompisen att det inte var kul längre, eller är det för att det finns för få utmaningar på avdelningen man är placerad i? Har kåren fastnat i ett konstigt mönster och kör samma terminsprogram varje år? Kan man inte försöka söka svar på alla frågor och bearbeta dem? Okej, utvecklingskonsulentprojektet är en satsning, men kommer det hjälpa långt nog?

Är hela kåren/distriktet medvetna om att vi har en bra verksamhet?
Hur många miniorscouter vet vad som är bra och dåligt, huvudsaken att de får komma ut, elda, tälja, leka, pyssla, mysa, paddla, ro, tälta, springa, vandra och bara leva i nuet så är de flesta nöjda, visst kan skorna klämma eller tröttheten komma men att ha kul speglar väl en bra verksamhet?

Varför är du scout?
Jag är scout för att jag tycker det är så fantastiskt att en sådan underbar grej som "friluftsliv, gemenskap och något mer" engagerar så himla många människor och för att jag tycker det är helt underbart att träffa nya människor hela tiden som delar mitt brinnande intresse. Jag vill att så många som möjligt ska få ta del av denna grymt bra organisation och därför är jag väldigt engagerad i rörelsen.

Vet andra utanför scouterna att vi har en bra verksamhet?
Alldeles för få, men de flesta pratar nog gott om scouting, förutom de som tycker att det är töntigt. Mer info behövs absolut, varför inte göra en storsatsning och marknadföra scouting som bara den. Vi måste tala om för Sverige att vi är världens bästa ungdomsrörelse och verkligen står för det!

Erbjuder vi andra ungdomar att vara med?
De erfarenheter jag har av det är att två stycken i mitt seniorlag har kommit in i seniorålder och aldrig varit scouter innan. Och i Kungsträdgården där scouterna har den populäraste attraktionen på sportlovet.

Tar vi hand om de nya som kommer? Hur?
Om jag skulle få ta hand om alla nya tror jag de skulle fastna, jag är rätt bra på att introducera folk. Men jag tror det kan göras bättre än vad det görs nu. Har faktiskt inte så stor koll på den fronten.

Hoppas ni blev lite klokare, eller lite mer tankspridda.
Jag har haft en bra dag.
Nu ska jag återgå till kraven i livet, läxor, tvätt, sova, vakna, äta osv...

Puss på handen
Kristina


Du är så vacker utan spackel

Hej.
Igår belv en inte så bra dag för mig, fick aldrig den där sparken i baken och känslan av wow det här blir en bra dag. Nje, den var lite seg. Och så blev jag arg när det inte funkar med min ipod att koppla in och så... Blä.
Idag ska jag fkaitkst tidigare till skolan för att förbereda uppvärmning med Carro som vi ska hålla imorgon.
Ska först göra ett till försök med ipoden, kanske inte så bra idé men men.
Hoppas alla är glada och nöjda och njuter av det underbaaaaara vädret!

Kramo
Kristina

Oh, I´m so cool

i mitt hjärta



Hej alla glada

För det första vill jag säga att Daniel är min alldeles speciella vän. Jag blir så himla glad av att prata med dig, du är verkligen bra att ha, tack femhundramiljardersmiljonergånger att jag får ha dig som vän.
För det andra vill jag säga att Malin är världens nudligaste och har skrivit en dikt till mig:

K

du sa nudel
jag blev glad
du sa hej
jag blev glad
du sa pussilago
jag blev glad
du är glad
alla är glada
för du är glad kristina
du är det
jag lovar dig
Darin lovar dig
jag frågade honom
nudel
säg det
för evigt.


Alla borde ha en vän som skriver en dikt till än. Tack darling!

Idag har varit en himla bra dag. Adam sov över här (NEJ vi är inte tillsammans, vi är kompisar) och vi gick upp vid halv 12 för att sätta oss i trädgården till klockan 1 med frukost och solsken i blick. Sen åkte han hem och jag och syster Karin åkte in mot SoFo för att sätta oss på Nytorget och njuta i solen. Helt underbart. Alla borde ha en syster som man kan sitta i solen med! Sen åkte jag hem, var på jympa med mor, åt middag och sen ringde Daniel och vi pratade om livet i en timme. Helt trevligt. Nu har jag precis dammsugit rummet och satte mig här för att kolla mejl, blogga och prata med folk en stund.
Igår var också en bra dag. Malin och jag vaknade, åt frukost i trädgården, åkte in till staden där jag mötte mamma, köpte ett klänningslinne, en vit tröja och ett halsband och just det, världens sötaste strumpor! Sen åkte jag hem och så kom Adam, vi bakade pizza och åt den med Karin som kom hem, gick ut med hunden, drack te och tittade på film, sen blev det godnatt, för vi var helt trötta. Helt bra dag.

Nu har jag precis skickat ett mejl till snubben i valberedningen och sagt att jag inte ställer upp. Har helt enkelt inte den årken nästa år tror jag. Även om jag fick de här himla fina orden idag (av Magnus) :

kristina, oh kära kristina...
du är smart
du är trevlig
du är social
du är perfekt för att sitta i fs och liva upp förbundet
(du är söt)
vad är det för fel att lägga 5 timmar i veckan på att utveckla en förening som ger tusentals barn och ungdomar en värdefull fritid
jag blev jätteglad när jag hörde du blivit nominerad
jag tror verkligen du kan göra något bra
jag tror verkligen du kan bidra till något positivt
jag har varit scout länge, jag har sett och gjort mycket.
se det som att du har fått jättemycket från rörelsen redan...
nu får du chansen att ge tillbaka... i bara ett år...


Tack.
Vad det hjälper att vara söt förstår jag faktiskt inte riktigt, men det är kanske därför det är inom parantes...

Imorgon är det skola igen, nu är det inte långt kvar tills jag har gått ett helt läsår på gymnasiet.

Puss i pannan (för det är den bästa pussen man kan få efter munpuss)
Kristina

Party, party!

Fy pluttan vilka goa gubbar man har som vänner, jag älskar er så.
Tjejmiddag och parre med görlsen. Åh, vad härligt!
<333
Hoppas alla har världens bästa kväll!
Pussilago
Kristina

Yo mannen Abul Kazhem är grym

Hej alla!
Det är mycket jag inte har skrivit om den här veckan har jag märkt. I tisdags köpte jag faktiskt nya jeans, det var skoj. Jag fick så otroligt hejjagärtröttpåminajeansnojja i helgen. Så nu har jag två fina och väldigt många mindre fina, det tycker jag är bra.
I tisdags så var jag även och såg "Invasion" på stadsteatern med klassen. Alltså den var så himla bra! Om ni får chansen gåååååååååååå och se! Helt underbar. Den handlar om mannen Abul Kazhem och hans namn.
Idag har jag solat på en gräsmatta utanför skolan, ätit pannkakor, skrivit jätteflummigt prov i idrott, gjort jympauppvärmning och ätit glass. Ja, okej, jag har gjort mer saker men det där var ett urplock.
Imorgon ska det bli tjejmiddag för hela slanten. Helroligt, känns som det var en evighet sen jag var med någon som inte är scout, förutom i skolan då. Inget ont emot scouter alltså men man kan ju inte prioritera det hela tiden. På lördag har jag bokat in Adam och Karin ska visst ha middag serverad till klockan 7 då hon kommer hem så vi får väl laga mat hela halva dagen :P, mor och far ska bort. Karin har föresten börjat flirta med en scout, helcoolt ju. Men "han är mer tänd på mig än vad jag är på honom", ujujuj... Hehe, det är bra syster, håll dom kort ;). Min andra syster är i värmen på all inclusive.... Bara lite avundsjuk...
Gjorde ett partitest igår och jag blev mest centerpartist... Det trodde jag inte om mig sälv, men det var iförsej bara 58 procent så jag måstenog bilda ett eget parti för att få det att klicka direkt liksom. Gustav Fridolin och jag, vi skulle vara det perfekta paret, synd bara att han inte insett det än, gått och förlovat sig med en annan... Ujuj..

Ha en jättefin kväll och njut av morgondagen!
Jag ska ha nationellt prov i engelska, lunch och Kulturochidéhistoria, jä.
Abul Kazhem är med dig
Puss på tummen
Kristina

Hej mina vänner och alla som jag känner

Livet är en ganska svår fråga tycker jag.
En del av livet är kärlek. Jag ger ganska mycket kärlek varje dag till folk jag tycker om och mina djur.
Kärlek är svårt. Speciellt när det gäller sån kärlek att man är kär i någon liksom. Ibland kan jag gå och hoppas på att jag ska bli kär i en viss person, men det blir ändå inte så.
Det tycker jag är dumt. Att man liksom inte kan styra över sig själv i den frågan, utan man kan bli kär i någon helt konstig eller någon man aldrig ens kan få träffa. Tänk vad onödigt. Och tänk var tur man har om man träffar någon som man blir kär i och den blir kär tillbaks, hur stor är chansen? Okej, ganska stor men ändå inte... Jag har inte varit kär på jättelänge. Ett år. Det tycker jag är långt. På den tiden har det självklart varit så att jag hoppats att bli kär i någon, som jag tycker så mycket om och passar ihop med, men det blir liksom inget mer än kompiskärlek. Men visst vore det enkelt om man fick välja precis vem man ville och bli kär i den och den blir kär tillbaks? Svinenkelt. Dumt att det inte är så.
Ja, det är väl vad jag tänkt på idag. Varför kan jag inte bli kär i han så allting kunde bli så bra... Hum, hum.
Vad har du tänkt på?

Puss på magen
Kristina

Ojoj

Hej.
Alldeles nyss ringde det en man från valberedningen i förbundet och sa att jag var nominerad till förbundsstyrelsen och måste bestämma om jag vill ställa upp eller inte tills på söndag.
Bara så alla vet.
Godnatt!
Kristina

Valle, Kalle, Nalle, Salle, Falle -------- Valborg!

Hej hopp!
Mår alla bra?
Vaknat upp efter gårdagens bestyr?
Nyktrat till under bordet?
Eller var du i skogen?
Shit, du måste ha legat i...
Jag har varit helt nykter, det serverades faktiskt lättöl en lunch men jag ville inte tillbringa resten av dagen sittande på dass å ösa i mig öl för att bli lite påverkad.... Vad ska man ha sprit till när man kan ha kul ändå? Det är ju trots allt bara Valborg en gång om året, varför då supa bort den? När man kan tillbringa sin tid på världens nudelö ----------> Vässarö!!!
Ja, fredag, vi fikade och fikade, fick lite info, fikade och gick och la oss. Jag bekantade mig med några nya ansikten och återsåg väldigt många.
Hum, ja, helgen rullade på och det var roligt, på lördagen var det städning som gällde, i stugor och på Inten.. Sen middag och prat. Kortspel och lite så. Fika.
Söndag var det städning av Ladan som gällde. Det gick bra och vi blev faktiskt nästan färdiga. Ja det var faktiskt ganska trevligt att städa :). Sen var det middagslagning som gällde efter lunch. Jag blev en liten sparv som flög in i köket och hjälpte till. Det var skoj, ÖÖÖÖÖÖÖÖSTAN BASTUN är det liksom som gäller, vi var värsta gänget, och när Raymond och Maria kom på släppte även Larsson 1 loss. Det var kul och sen gick vi och duschade, alla 3 i lilla köksduschen, hehe, wooooho, party! Sen var det brasa och körsång! Jättemycket fika med After eight! Jag kom på varför vuxna äter sånt. Det måste vara för att det är choklad och mint, då får man ganska bra smak i munnen och då blir det jättegott att pussas med någon som också ätit det. Myspys vettu!
Östan Bastun kom också på ett nytt hångle sätt, safe strul liksom. Om man rör runt med tungan i kinden och håller den mot någon annans kind som gör på samma sätt blir det jättemysigt hångel, inte slaskigt och sådär liksom. Och om det är någon man tycker om kan jag lova att man får det där mysiga pirret i magen ändå. Hihi, det borde alla testa.
Idag var det fukost som gällde och sen städning av vårt hus när matgänget åkt hem, så jag fick städa själv, men det bästa av allt! Hehe, jag städade inte alls så noga. Men, jag kom ändå tvåa i tävlingen och fick en godisåse! Helt roligt, visste inte ens om att det var tävling. Lite roligt sådär va.

Nu ska jag gå och lägga mig. Men glöm inte att kindhångla med alla ni tycker om, det rekomenderas verkligen!
Godnattpuss i pannan!
Kristina

Hej allahopa!

För er som inte har fattat än befinner jag mig på Vässarö. I 2,5 timmar till..
Det har varit roligt och jag tänkte skriva en mer genomgående presentation av vad som hänt när jag kommit hem. Vi har frivillig matte imorgon men ingen tänker gå, så det betyder att jag är helt ledig! Fatta va bra, sova så mycket jag vill, gå ut med hunden i det fina vädret, göra lite måsten osv, svinbra vettu.
Men nu, ska jag nog läsa lite bloggar, kolla mejlen och sen är det luch, känns som det är det enda man gör här, bara äter och äter... tsss.

Ha en jättebra dag!!!!
Kram på lillfingret
Kristina