Reklambranchen går frammåt

Tjena snygging,

Tänkte passa på att presentera mig. Jag är inte en sån som skryter men jag är väl vad många skulle kalla för en "hunk". Snygg, smart, klär mig bra, populär, kapten i basketlaget, sade jag snygg?

Tills för bara några veckor sedan var jag skolans kung. Dejtade tre tjejer samtidigt, alla riktiga pumor. Mitt motto är varför välja när man kan plocka lite från hela smörgåsbordet? Fattar inte hur det gick till riktigt men de kom på mig och bestämde sig för att hämnas och försöka förstöra hela mitt rykte. Först la de östrogen i min sportdryck, vilket gjorde att jag bölade som en tjej mitt på basketplanen (så j-a pinsamt), sedan fick de på mig ett par stringtrosor vilket hela skolan såg (fråga mig inte hur det gick till...) och värst av allt - de fick mig att bli kär. I en enda tjej. Där rök den imagen. Men hon var inte direkt kär i mig så nu är jag här - hetaste singeln i stan. Så vad sägs om en bio på fredag?

http://www.johntuckermustdie.se

/John Tucker

Detta meddelande fick jag på den mycket intelligenta sidan Playahead. Det är alltså reklam för en film och detta meddelande skickades till alla tjejer. Jag var tvungen att slå en check i hans gästbok på söta små flickor som föll för den otroligt bra raggningsstylen.

"Ok
vad leker du snygg söt och allat??
aså kompis du är inte min smak och jag skiter i om du har haft 100 tjejer
aså du mobbad som skriver samma sak till alla har du värkligen inget liv elr?" 
 
"oj då! du lät ju värkligen som en bra kille att dejta! eller inte...." "kom hit då, snygging"

"hahah du driver med miig 
jag kan lova diig att du liknar miin vänstra pung kula inte fööör att jag har pungkuler men ändå
skaffa dig ett liv mobboffer" 

"tjena på dej med... jaså du säger bio på fredag.. men jag vet ju inte vem du e å så :/ men de kanske kan gå ...." 

"haha okey bio ä perfect..säg bara vilken tid..?"

"Har du inget bättre för dig än att härma en filmfigur?" 


"ok ta mitt nummer ring mig gubben 0734567***" Och ja, hon skrev hela numret!!


"tänkte bara säga att de är inte status att "dejta" tre brudar samtigt! även om du verkar tro de :O"

VAAAA??? Shit pommes, jag fattar inte hur de ens kan tänka tanken att shit det här är en snygging som vill träffa MIG! WOW! Hjälp, var är världen påväg? Hahaha.

Annars tyckte jag det var ett ytterst bra sätt att göra reklam på. Och gästboken fyldes i rasade fart kan jag ju meddela. Det här var bara ett stickprov.

Kristina 

I just want you to know

Hej hallå dagboken

Idag blev en bra dag. Morgonen flöt på bra och det var inte alls något berg att bestiga när jag skulle kliva upp ur sängen. Fick en extra kick av livet när min syster jagade iväg mig till tunnelbanan, när jag speglat mig ganska för många gånger, då hon sa "Du e skitsnygg". Jahaja tänkte jag och hoppade på cykeln med elegans. Jag har gått i skolan och det var mycket trevligt att träffa alla igen (alla utom BEN som var SJUK). Lektionerna rullade på och den nye jympaläraren verkade trevlig, han har dessutom vunnit gladiatorerna första sesången vilket väl var lite tufft sådär. Lunch blev det på den nya resturangen vid Gullmarsplan där de har dyr sushi och dyligt. Gott är det i alla fall. Efter sista lektionen (slutade vid två) tycktes vi oss ha lite tid att ta en sväng på söder. Malin och jag inhandlade oss varsitt par jeans (ja, på Carlings) och så hittade jag ett par vantar på hm som det bara stod mitt namn på. Kunde inte varit mer jag. Åkte hem glad och nöjd för att ta en prommis med hunden. Nu på kvällen har jag faktiskt sytt om ett par gamla svarta jeans till en kjol. Väldigt kort tyckte familjen, men jag tyckte den blev riktigt bra. Så pysslig jag har varit, får mina ryck ibland. Nu är jag dock ganska trött i kroppen, huvet och ögonen och tänkte gå och knoppa tidigt. Måste ju vara pigg när vi ska ha dejt med kulturettorna imorgon. Det blir smarrigt.
Kulturfemkamp och picknick i tanto.


Det var väl allt för dagen. Har inte så många tankar att bjuda på eftersom mitt huvud mest känns som en tung degklump.

Ett alternativ till bananchipsen är ett litet russinpaket på 42 gram som jag tog mig i eftermiddags. Okej, det var så gott så jag råkade äta hela två paket. Gott.

Ropen skalla - kärlek åt alla
Kristina

Banangott

Till min stora förvåning när jag kom ner i köket för att ta en frukt fanns där bara äpplen och melon. Inget av dessa ville fresta mig för stunden så jag fick vara utan. Öppnade kylskåpet och såg bara massa pålägg, mjölk, blåbärssoppa, sylt osv, jag gjorde ändå ett sista försök med skafferiet för att hitta något att få i mig. Och där hittade jag det som nu fastnar i mina tänder, bananchips! Det står på förpackningen, nyttigt till frukost, gott till mellanmål eller som snacks. Och ja, jag är faktiskt berädd att hålla med.

Jag fick ett ryck och slängde ut hela min garderob. Rensade ut inte allt för mycket men en del och stoppade tillbaka allt igen. Det blev snyggt och ganska prydligt så det är väl bara vänta och se hur länge ordningen hade tänkt att hålla för denna gång. Ska försöka hålla ordning har jag lovat mig själv (i ett svagt ögonblick?). Så nu är rummet i ganska god ordning. Bara lite lampor som ska upp, nya gardiner och rullgardin, ett till sett nya lakan och lite svarta ramar på väggarna. Det blir topp.

Har just precis nu pratat med min brorsson på msn och han var borta hos någon där han hade webcam, han var glad och tyckte det var bra att jag fick se. Han gömde sig och grejade hela tiden. Så söt.

Imorgon ska jag alltså gå till skolan. Börja tvåan. Näst sista året i skolan. Sorgligt? Bra? Trevligt? Superskönt? Jag har ju de två åren att fundera över det. Men det känns inte alls betungande att gå i skolan nu förtiden. Gymnasiet är så mycket roligare och trevligare än grundskolan. Och dessutom har jag världens bästa klass. Så nu ska jag tillbaka efter en sommar som har varit minst sagt händelserik och otroligt rolig.
Här kommer därför en liten snabbgenomgång:

- Helsingborg/Höganäs med Frida, på besök hos vår kära vän Linn. En fullständig tjejhelg med skratt, film, cyklande, promenader, bad, sol, studsmatta, mat mm.
- Midsommar hos Croner, mycket trevligt med massa, massa, massa frukt och god mat.
- Hemma i Enskede, inga måsten, dagen som den kom...
- Strömstad hos min gudmor. Mycket mat, sol och bad.
- Camp X, det stora seniorlägret som blev mycket lyckat trots att vi inte precis utnyttjade aktivitetstillfällerna. Vi sov, åt, badade, sjöng, lyssnade på musik, umgicks med massa folk och svängde våra lurviga på disco!
- Vässarö, mycket jobb, mycket slit, mycket skratt, mycket kärlek. Åh, alla borde få komma till Vässarö.
- Skåneresan med Frida och Towe. Lite crazy men roligt. Passade även här på att träffa Linn. Så fick sommarlovet sitt slut.

Om jag ska räkna med min fina böld i sommarlovet har jag inte bestämt än, så den får vara utanför. Ja, jag är nöjd med sommaren. Den har varit fin, riktigt fin och vädret kunde inte ha varit bättre. Så den här bilden får sammanfatta sommaren, jag och Dan i vattnet på Värmdö, så bra skulle man må jämt.

SOMMAR!


Jag har fortfarande det linne jag sov i på mig och mina randiga mysbyxor. Vet inte vad jag ska dömma av det, men jag tycker att jag har varit ganska effektiv ändå. Dusch, middag, lite dator kanske och sen hopp i säng, imorgon ska jag till skolan :)!!

Kristina heter jag och nu spelas One love med U2 på radion, tro det eller ej. Jag är glad, trots att bananchipsen är slut.

Myspys

Ikväll blir en sån kväll då jag har bara mig själv att tänka på. Jag är fortfarande sjuk så jag tänker inte gå ut någonstans och ingen ska komma hit. Mamma och pappa ska bort och kvar återstår bara jag och hunden. Laga middag, skära salladen precis så jag vill, dansa till dålig musik och krypa upp i soffan med min pastatallrik och titta på film. Åh. Det är det som ska bli så skönt att flytta hemmifrån tycker jag. Att bara ha sig själv att tänka på. Jäjäjä.
Jag fick ett ryck och ville städa. Men det varade inte så länge. Jag började men sen kom kläder som jag ville prova och saker som låg på sängen ivägen. Så jag slutade. Det kanske inte var så bra men dammsugarn finns ju liksom kvar. Kanske får ett ryck snart. Igen.
Hörde just one love med U2 på radion. Började skratta högt inombords. Haha. Det är nämligen en väldigt speciell låt. Vässarö, härliga tider. Shit pommes vad mycket man hann med på två veckor ändå. Och nu är det bara två veckor sen jag kom hem. Känns som en evighet sen. Tyvärr kanske?
Jag vet inte. Jag vet varken ut eller in.
Nu ska jag inte virra bort mig. Pratade med min kära vän Malin tidigare. Och eftersom vi är ganska duktiga på att läsa varandras bloggar känner vi oss ganska uppdaterade på varandras liv även om vi inte pratar. Osocialt och jevligt, men ganska trevligt ändå. Jag menar, när vi inte träffas, vilket är ganska ovanligt eftersom vi ses minst fem dagar i veckan i vanliga fall så är det ett bra sätt. Att ta reda på. Uppdatera sig. Höra av sig. You name it. Men. Vi pratade om shopping. Jag vill ha nya kläder i massor. Vi kom övernes om att jeans var nästan prio ett. Och den här gången än Cheap struket. Hm också. Och vad finns då kvar som är bra pris (dvs under 500) och snygga. Det fick bli Carlings. Så första stoppet på min shoppingmånad får bli där. Jepps. Sen ska jag ha en kofta, en tröja, en tröja, en tröja, en skjorta, en kjol och ett par nya leggings.

Nu ska jag dammsuga och sen laga min enastående middag.
Kristina

Oh, I´m in heaven

Jag är kär.
Ojoj. Idag tröttnade jag på att vara sjuk så jag följde med mor in till söder för att inhandla årets nya kalender. Årets höjdpunk? Kanske det, om man hittar den bästa. Stoppet blev på Åhlens vid Skanstull där det är nyomgjort. Var ju tvungen att ta en titt. Och där var den. Den perfekta. Åh, den har allt. Ja. Årets kalender är svart med limedetaljer, limesnodd och lime på insidan, året står också i lime. Den har linjal, snodd, lodräta dagar, bara lite fakta, rena sidor längst bak för anteckningar och en plastficka. Jag är kär. Det blir dagens projekt. Att inreda. Det får bli en svart penna. Dagen är gjord. Men min lilla shoppingrunda på Åhlle slutade inte så. Jag gick runt lite (i ganska lugnt tempo då jag inte är riktigt fit for fight än) och hittade ett så himla sött linne i vitt. Jag provade men det övertygade mig inte. Så jag hängde tillbaka och då hängde det ett i grått i S, bara ett och det var mitt. Åh. Kunde det bli bättre? Jag återvände hem nöjd och glad men ganska trött, har inte gått så här mycket på en hel vecka...



Ja. Idag är det lördag och det betyder helg. För mig blir det inte så mycket helg eftersom det flyter på ganska mycket i stil med den gångna veckan. På måndag tänker jag i alla fall ta mig i kragen och ta mig till skolan. Vare sig halsen vill eller inte. Jag vill. Orkar itne vara sjuk längre. Tack.

Le åt dagen
Kristina

Ujuj...

Jag hade skrivit världens längsta inlägg och självklart ska datorn inte vara på min sida just i det här läget, det försvann, tyvärr...
Jag skrev i korthet att jag är världens lyckligaste. Dels för att jag ska få stipendium för mina två års slit i scoutrörelsen och för att de har skurit för sista gången i min hals idag. Dessutom är det här bättre än födelsedag med alla gratulationer och glada tillrop. Alla borde få stipendium och gratulationer.
Åh, jag älskar det. Det är så himla kuuuuul! Hihi.
Om du har tid kan du ju ta en titt på det här ;)

Ha en jättebra kväll!
Och du, jag ska köpa en ny kalender imorgon, vilket betyder att jag kommer vara ännu lyckligare!!
Kristina

Håll i mig, jag ramlar

Okej. Nu ska jag sansa mig.

Ja, hej och välkomna.
Nej, goddag.
Nje, godkväll.
Nej! Det här är en bra dag. Även om de har skurit i min halsmandel och jag har legat i sängen och ja, allt har inte varit alltför trevligt. Men när mamma kom upp med min välskurna middagstallrik hade hon ett kuvert i handen. Inte vilket kuvert som helst. Utan från idrottsförvaltningen. Vad skulle jag få därifrån? När började jag idrotta eller varför ville någon mig något därifrån. Jag öppnade och hann inte ta ut innehållet förän jag såg. Det stod med feta bokstäver och ja, jag tappade andan, slutade kallprata med mamma och stirrade bara med gapande mun på det dataskrivna A4 jag hade i handen, eller okej, i kuvertet.
Jag citerar:

2006 års Ungdomsledarstipendium.


Gratulerar! Du har blivit utnämd till en av 2006 års ungdomsledarstipendiater.
Ärendet togs i Idrottsnämnden 2006-08-22.
Reservera Onsdagen den 15 november kl 17.30 i din almanacka.
Det blir middag med utdelning av stipendier i Stadshuskällaren.
Det kommer ett brev med mera information under oktober månad.


(Och sen datum och undertecknad osv...)
Om du är lite nyfiken kan du läsa vad det handlar om här.
Fatta chocken!
Jag är glad. Shit POMMES FRITTES VA COOLT! Lilla jag, har fått stipendium....!!! 10 000 kronor... Ujujuj...

Kristina heter jag och nu är jag väldigt glad

Om, om...

jäo
Om jag kunde le sådär idag. Om jag kunde skratta åt livet idag. Om jag kunde se dig djupt i ögonen idag. Om, idag...


Okej, ska försöka inte vara så himla tröttpåattvarasjuksjuk idag. men det är svårt. Var på akuten idag också. Halsböld. De skar. Det var inte skönt. Jag ska dit imorgon igen. De ska skära ännu mer. Sen, blir jag frisk då? Det är allt jag vill. Doktorn sa åt mig att äta idag. Så jag har ätit. Pasta med äggklatch och tomat som syster lagade. Det smakade inte särskillt gott eftersom jag hela tiden koncetrerade mig på att tugga och svälja på bästa möjliga sätt, så det skulle göra så lite ont som möjligt. Min syster flyttar till Paris imorgon. Hon ska jobba på Google. Hon är duktig. Min syster. Min andra syster gjorde mig på gott humör igår när hon berättade om barnjympan hon ska börja leda. Åh, syskon är allt bra att ha.
Om 16 dagar fyller jag år. Det här är min önskelista (som den ser ut idag):

- Vara frisk
- Ha ett stort kalas där alla är glada och ingen är ledsen
- Fred på jorden
- Mer tid för mina kompisar
- Snyggaste jeansen i stan
- En stor glass
- Att alla ler
- En rullgardin

Tänk vad allt skulle vara bra.
Jag vill vara frisk och glad nu. Nu. Nu. Nu. Nu. Nu. Nuu!!!
Kristina

I´ve been there

vi3


Jag suktar efter mat. Jag vill ha massa mat. Massa god mat. Pasta. Wok. Sushi. Jag vill ha fisk. Lax. Åh. Jag vill ha mat, massa mat, ge mig mat. NU. Snälla rädda mig någon från det här. Det är pest att va sjuk. Jag vill inte!!!!!!!! Och inte nu, inte just nu, fan, det passar sig ingenstans...!!!! Snälla. Jag vill vara frisk.
Springa och leka som de andra barnen..
Kristina

Jag samlar drömmar i fickan

42872-91


(Ligger fortfarande som ett paket i sängen och dricker saft, nu får halsen ta och ge upp tycker jag, ingen idé att ligga sjuk när alternativet är att vara frisk och vara med undebara vänner. Halsen! Det här är ett hot: Ge dig för fan, annars du... Jag längtar tills jag får möta de och en speciell (om jag nu får det), jag vill inte mer!)

Kristina

Värt det?

Nej. Jag är hemma. Fast jag vill vara i skolan. Var på akuten igår. För min hals gjorde så ont och mitt öra sprängde så mycket. Dålig tajming. Väldigt dålig tajming. Jag vill inte. Men det är inte halsböld och inte körtelfeber. Bara det att mina halsmandlar är stora som tennisbollar, har feber och inte har ätit något sen i söndags. Jag lever på mammas egengjorda svartvinbärssaft, när jag har tagit tillräckligt med värktabletter så jag kan svälja ordentligt. Det är förjevligt att vara sjuk. Jag vill vara frisk och gå i skolan. Man kan ju inte missa de första dagarna efter sommarn. Det är ju de som är roliga. Sen kommer allt in i den där vanliga pluggcirkeln men nu, nej...

Jag vill inte.

Snart kommer väl en rapport om the big skånetrip, men jag känner inte för att sitta uppe allt för länge. Har sovit nästan konstant sen i söndagskväll. Jippi.

Kristina heter jag och idag är jag inte så himla glad.

that she´s my little girl

Hon är inte dum. Det kanske lät så. Men hon är min vän. Och jag var orolig. Och förbannad, på samma gång. Så som man blir. Det är fan inte lätt. Jag älskar dig.

Malin, jag och Julia hade kalas idag. Pannkakstårta och massa kaffe på min altan. Det var mys. Och massa pannkakstårta blev det och gott var det.



4





Tack för att ni finns

Kristina


Du

Jag glömde ju en sak.
När jag kom hem hade jag fått ett nytt rum. Det är grönt. Och fint. Och åh. Äntligen ett rum jag inte behöver skämmas för att gå in i. Sängen var det nästbästa. Den såg otroligt inbjudande ut efter två veckor i hård våningssäng. Jag blev glad. För jag visste ju ingenting. Och det var bättre än jag kunde tänka mig. Idag är jag hemma och bor. Och ska försöka ställa in några saker i den annars så rena och fina vita bokhyllan.

Såhär ser det ut. Är det inte underbart?
wo

säng

Tell me this night is over...

Hej allahopa.
Det är inte kul att bli väckt klockan 7 på morgonen av en väns mamma för att vännen inte har kommit hem än. Inte kul. Inte kul någonstans. Nej. Visst får alla mammor i världen ringa till mig och undra men kan hon ge sig nu. Så kul kan inte "det nya livet" med spriten vara... Det är fan inte tufft att vara ute så länge som möjligt och inte höra av sig. Ska jag låta gammalmodig och säga att det var bättre förr? Iallafall för ett år sen, eller bara några månader sen, typ när sommaren började, då var det inte såhär. "Hej, jag drack inte när jag var fjorton så jag är tvungen att ta igen det nu och jag letar fester varje kväll och röker för att (?) jag tycker det är gott (?) och"..... Nej nej nej...

Ja, det var kul på Vässarö men det räckte gott och väl med de två veckorna... Två veckor långt styrketräningspass räckte. Men självklart gör allt det bra att jag lite vill tillbaka, eller ha de där två veckorna tillbaka.. Eller, nej. Nu är det gjort och sommaren är snart slut. Men inte än.

Idag kommer Malin. Jag är glad för det. Hon fyllde år igår. 17 år. Min vän Malin. Hon är min fårskinnstoffel på alla sätt. Mjuk och glad. Rolig och snäll. Lysnnar och följer med. Grattis vännen.

Kristina

Limma kex ikväll? Inte okej...

Jag jobbar minst 12 timmar om dagen..
Jag är trött...
Jag fikar...
Jag blir stark av att bära backar..
Adam Paulsson står bredvid mig..
Det är inte okej..
Jag har sovmogon imorgon :D
Jag ska stå i Markan ikväll...
Jag vill ha god mat till middag...

Petter, Hanna, Towe, Frida, Micke, Erik mfl har åkt hem... Men jag är kvar en vecka till...

Hoppas alla har det kuljul i den alldeles för heta sommarvärmen.

Igår var det
disco!

Kristina