Hejdå

Nu åker jag.
Kommer åter nästa söndag!
Puss
Kristina

Puh!

Woohoooo!
Jag klarade det, jag är fan bäst i världen.
Den här veckan har jag pluggat som en liten myra och jag har blivigt klar med allt jag skulle göra och det blev bra resultat. Däremot har jag inte scoutat någonting den här veckan. Kanske ett tecken på att jag kanske ska ta på mig lite färre saker. Fast iförsej har jag haft 10 nya mejl varje gång jag tittat i inboxen, vilket är mindre roligt.
Nu har jag precis ätit makaroner och druckit en stor kopp latte. Det var gott. Så nu sitter jag här framför datorn, lyssnar på musik, löser auproblem och kollar mejlen. Är ganska skönt att ha lov nu. Ska sitta i vår lilla stuga och bara njuta. Fy va skönt. Sen jullovet har det ju varit helt kaos. Efter lovet blir det också 4 rätt intensiva veckor. Vårsmak och Tyskland.
Nu ska jag skriva mejl till min tyska vän Sarah och sen återvända till skolan för sista lektionen.
Puss på alla och ha världens bästa lov!!!!!
Kristina

Jag och min nudelben
Jag å ben
Posit Ben!

Idag

Det blev ingen bra dag idag.
Jag är inte glad någon stans nu.
Blä.
Hejdå.

OMG!

Shit pommes frittes.
Det hör borde vara förbjudet, att ha så här mycket plugg. Men ändå kan jag känna en liten njutning, hehe. Har aldrig i hela mitt liv pluggat såhär mycket på en och samma vecka. Men snart är det lov. Det blir enormt skönt, jag längtar som en liten gris. Hur nu en sån längtar?
Idag har jag skrivit uppsats om döden. Det gick bra. Har däremot inga pengar kvar på mitt matkort. AAAAAH! Hur lyckas man? Jag vet faktiskt inte, har klarat mig hittils, men typ alla har slut nu, helt crazy.
Nu har jag precis skrivit klart min läslogg av boken "Låt den rätte komma in" - LÄS DEN BOKEN! Till och med jag som tycker skräck är det värsta man kan utsätta sig för läste den där och tyckte den var riktigt bra. Det blir inte samma upplevelse när man läser det, men bra var det.
Nu fick jag sms, jag är helt populär :P
Jag ska sätta mig och göra ett referat nu, usch och fy. Sen väntar tyskböckerna. WOHO!
Hoppas alla har det bra och så!
Plugga inte ihjäl er, håll ut snart är det lov!
Puss!
Kristina

Hej hopp

Körig vecka. Bara så alla vet.
Ska plugga nu (OBS på morgonen!!!)
Sen till skolan och skriva uppsats, jippie. Ikväll: Läslogg och referat och artiekel till demo, o jäää... På torsdag är det tyskprov. Ja, va kul!

Puss och hej!
Kristina

Nudel.

Hej alla söta.
Först och främst. Tack mina underbara sötnudlar för en superbra kväll i fredags. Det var verkligen jättekul och helt lyckat. Sushin blev sviiingod och woken säkert likaså. Skönt att snacka av sig lite seriöst tjejsnack ibland :D

Sushinight


Igår. Jag vaknade, hade beställt väckning till nio. Gick upp ur sängen, ner till köket, åt frukost, upp igen, kläder på och in i bilen. Det är så himla skönt att ha mamma ibland, som när man får skjuss till jympan på en lördagsmorgon. Även om det mest är 40+are på jympan i gubbis 10-11 så är det bra att ha det bortgjort. Dessutom drar ju jag ner medelåldern lite och det behövs :P.
Sen var det bara hem, städa, kolla mejlen, duscha, fixa, äta och iväg.
Jag skulle till väääärldens bästa Jonas som har flyttat till Bromma. Det var fint. Jag vill också ha egen lägenhet, tänk va skönt, bara få vara för sig själv, bjuda hem vem eller vilka man vill, när man vill. MMmmMM.
Sen träffade jag Malin vid Brommaplan, eller okej, jag sprang från lägenheten ner till bussen som gick precis när jag gick på. Höhö. Men vi hann med. Vi skulle till ähm, typ Ekerö, det var långt ut, landet. Verkligen åker och äng, grisar, kor och hästar. Vi gick av vid en liten röd stuga (ikan), shit pommes. Sen kom Tomas och vi åkte ännu längre ut... Sen var vi hemma hos han i ja... ähm från typ 5 kanske till halv 11. Vi spelade ett himla roligt spel där Tomas vann innan vi knappt hade gått ett varv, sen spelade vi tecknet, där Malin och Magnus tog överhanden, men sen gav dom upp så jag tycker vi säger att vi vann... Sen åt vi massa mat och sen var det MELODIFESTIVALEN!!!!! Årets höjdpunkt :P. Johnsson och Bengtsing vann såklart, så himla svårt att lista ut... Nu är det bara att vänta till nästa lördag, då jag sitter i stugan i Hälsingelandet... Sen tittade vi typ lite på that´s 70th show, första avsnittet, det var himla kul men jag höll på att somna typ hela tiden... Sen var det bara ut i svarta natten och ta bussen. En buss varannan timme, ojojoj... Tur att jag bor i Enskede där det längsta man får vänta på tuben är 10 minuter.. Vi kom hem tillslut vid halv 1, eller jag la mig i sängen 00.30... Sen sov jag till 10 då mamma väckte mig, åt frukost och nu sitter jag här.

Idag ska jag ha pluggdag. Måste läsa ut min bok, plugga tyska, idrott och svenska... Lyckad vecka....

Hoppas alla får en bra dag och njuter av helgen!
Puss på alla!
Kristina

Tja!

Hej hopp.
Jag har fått en ny kärlek.
Plopp med lattesmak, så himla gott.
Jag har precis skrivit klart min artikel om Bris. Det blev lite långtråkigt. Malin sa att den blev bra. Får se vad Helga tycker om den.
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa.
Den här dagen var ganska jobbig.
Föresten, jag har fått min tysk. Hon jag ska bo hos i München när vi ska dit med skolan, hehe. Helt tufft..

Puss och kram och godnatt alla nudlar
(IMORGON ÄR DET SUSHIKVÄLL!!!!)
Kristina

Skolan

Jag sitter i skolan. Den här dagen är så himla värdelös. Fy. Jag vill bara hem, lägga mig i sängen, krypa ner under täcket och sova. Men jag måste plugga när jag kommer hem, plugga som bara den. Inte kul någonstans. Faktiskt inte. Jag vill inte.........

Hoppas alla mår bra.
Puss och hej
Kristina

Wooooooohooo!

Shit pommes vad jag är glad idag! Jag skuttade till och med ner för backen när jag skulle hem. hihi. Det är en bra dag idag.
Det är alla hjärtans dag liksom! Det är en himla bra uppfinning. Jag blev helt lycklig när jag såg att hela metro var rosa. Hehe. Alltså, jag är så himla snygg idag :P. Ville bara säga det. Mina nyaste tajtaste byxor är så himla snygga. Tur att dom kom in i livet nu när det är hål i dom förra favvosarna.
I metro så står det att det här är den dagen då alla singlar sitter hemma och deppar. Alltså ursäkta. Jag har haft en jättebra dag och iförsej, om man måste välja blir det ju romantisk middag med 50 miljarder ljus only you and me. Men nu när det inte är så kan man ju inte bara ge upp. Jag har kommit på att jag inte har varit riktigt kär sen innan midsommar förra året. Helt crazy. Man skickar gratis sms till 118 118 idag. Jag tyckte att de kunde hitta "min drömprins", det kunde dom inte, fan. Inte bra helt enkelt. Men de hittade en massa andra. höhö. Nämner inga namn. Nej ärligt talat. När man är i ett förhållande på alla hjärtans dag kan det ju vara jättekul och så. Men tänk vilka möjligheter man har som singelpingel. Jag menar, jag som har all tid i världen åt att sitta och vänta på drömprinsen (:S). Hehe, vad jag låter nedlåtande. Jag menar faktiskt att jag tycker det är ganska skönt att ha den här dagen. Jag menar jag har fått en glittrig puss av min syster, ett hjärta av min andra syster, ett nudelvykort av min mamma, ett hjärta av erik, ett sms av Jonas och av Erik och Dan och ett vykort av Linn. Jag menar, det är en bra dag att visa hur mycket man verkligen tycker om sina vänner.
Men okej, jag vill vara kär, riktigt kär. Kanske i han snygga killen i skolan. Men jag börjar ju tvivla på att han har flickvän... Hum, inte bra. Men jag kan ju inte bara gå fram till honom å ba : Hej, jag tycker du är snygg, kan vi ses? Nej, inte riktigt. Alltså måste det hända något. AAAAAAh! Vad? JAg vet inte. Det är det som är det dumma. Jag har ingen aning. Däremot kan man ju hångla med vem man vill när man är singelpingel. Hehe. Men men.

Jag har i alla fall haft en svinbra dag. Hoppas ni också har haft det. Ha en underbar kväll.
Puss och kram på alla hjärtans dag!
Kristina

Åh vilken härlig dag!

Den tanken kanske man ska ha när man stiger upp. Men jag tror det är svårt. När jag gick upp för 20 min sen var det mer "fy fan vad ska jag gå upp idag för?"
Nu sitter jag här och äter pappas nybakta bröd med en stort glas te och ett litet glas juice. Det är gott. Men men.
Idag är det alla hjärtans dag. Jag fick en puss av min syster (på msn). Faktiskt en glittrig puss. Min syster är väldigt bra att ha. Eller mina båda systrar är väldigt bra att ha.

Himla svenska favoriter på morgonen.... Reklam hela tiden...
Jag ska visst gå ut med hunden nu på morgonen. Så jag måste gå in i duschen nu.
Ha en bra dag. Och säg till alla hur glad du är att ha dom!
Puss puss
Kristina

Helt bra

Hej du!

Imorse var jag verkligen ful. Jag kände mig verkligen ful. Helt blek, håret i någon konstig sovställning, kunde inte andas med näsan, ögonen var svullna och min röst var bara något konstigt rasslande. Nej, det var en halvliter te till frukost som gällde helt enkelt, sen en dusch och sen lite spakling på ansiktet. Mitt hår blev aldrig snyggt efter jag hade torkat det, luggen hängde på något konstigt sätt, så jag var tvungen att sätta upp den. Sätter upp luggen gör jag bara när jag inte orkar med mitt hår, det är inte så ofta. Jag kände mig faktiskt inte så himla läcker när jag satte mig på tunnelbanan heller, men nu när jag kom hem och tittade mig i spegeln var det helt okej. Hehe, bara för att man känner sig ful när man är förkyld behöver ju inte det betyda att man gör det. Ganska bra tycker jag.

Jag åt på Björnes till lunch idag. Vegoburgare med pommes. Det var bara mjölken och kaffet efteråt som var gott. Var tvungen att lämna typ mer än hälften av pommesarna. Det är inte likt mig. Att äta ska ju vara gott, men det var det inte. Det smakade bara mycket, nej, jag ska äta yoghurt ikväll. Bara för att jag måste äta, det är inte kul att äta när man inte har någon aptit, och det är verkligen inte likt mig. Nej.

Jag skulle på lagbesök till Bagarmossen ikväll. Trodde jag. Jag skickade mejl till Åke Norman igår och frågade hur jag kom dit och när jag skulle komma. Läste svaret precis. Vi hade visst flyttat fram mötet till den 13/3 för att de skulle ha någon studiecirkel idag. Alltså jag som tagit fel på månaden, pinsamt. Men det är ganska skönt att jag kan vara hemma ikväll. Har nämnligen prov imorgon. Kultur- och idéhistoria. Ja, va kul! (Eller inte). Imorgon är det först individuellt valmässa. Kul jul. Jag tror jag ska välja pedagogiskt ledarskap. Det blir nog rätt lätt :P. Men då måste jag ha 50 poäng till, vilket jag inte vet vad jag ska välja, men men.

Att jag inte har något möte ikväll betyder att jag inte har något annat än mitt eget scoutmöte den här veckan. Fy, vad skönt. Helt underbart. På fredag ska jag, carro, malin, ben, camilla, julia och fia ha sushikväll! iiiiih va roligt och gott, mumsi!

Nu ska jag sätta mig och plugga gärnet! Ha en bra start på veckan och hoppas alla mår bra! Puss och kram och allt sånt.
Kristina

Bild på mig från helgen :P

Jagö

Oj

Först och främst!
Jo jag blir visst glad av er andra små nudlar i klassen men just i fredags var det Malin som behövde några ord till bara henne. Jag älskar er alla sötisar!!!!

Jag har varit i Norrköping. Inte så himla hipp stad. Enligt min uppfattning. Jag är ganska trött nu. Ja, jag har inte sovit överdrivet mycket inatt och ja.. Sen då. Ehm, det var inte världens roligaste arr precis.. Ganska tråkigt faktiskt. Men ta inte illa upp Nejdemo, du får ändå komma på Vårsmak (världens tuffaste arr :P)

höhö
Jagi


A, nu ska jag gå och lägga mig i min alldeles egna otroligt stoooora och sköna säng och läsa min coola bok. (tills jag somnar typ)

Ha det grejt!
Puss

Kristina

Tja

Jag ska åka till Norrköping. Om två timmar ska jag vara på centralen. Jag måste packa.

Idag har varit en konstig dag. Malin var inte som vanligt. Då blir det konstigt. Det är ju hon jag blir glad av och det är alltid roligt att vara med henne. Men hon ville inte, var bara konstig.. Sen stod vi å kramades utanför skolan för hon hade pratat ut. Då kommer några killar varav Malin säger "alla tror typ att vi är lesbiska", en av killarna kommenterar med "Ja, det tror faktiskt jag också". Hehe.
Malin I LÖÖÖÖÖÖÖV JOOO!!!!!

Nu ska jag inte sitta här längre. Ska packa, äta, prata med mamma, åka. Skriver igen på söndag!

Pussi!
Kristina

Msn

När någon loggar in på msn, som man verkligen vill prata med egentligen och så, jag tror jag tar det från början så man fattar istället.

En person loggade in på msn (Jag hade status Inte vid datorn). Jag tänkte: ÅH, va roligt, men jag ska ju städa. Gick in i rummet städade lite och kom sen på: Nej, det är värt att ta en paus nu för att få prata med personen. Jag går tillbaka till datorn och kollar i rätt grupp men där finns den inte som online. Ah! Det är inte kul någonstans. Nej inte ens i mungipan Ben! (hehe)

Hoppas alla har en bra kväll, jag har faktiskt pluggat och städat upp i mitt rum. Duktig flicka. Har tillochmed tagit fram kläder jag ska ha imorgon (börjat tänka på packning). Men jag har ju hela en och en halv timme hemma imorgon eftermiddag innan jag ska iväg så det är ju lungan.......

Fatta vad coolt det vore att byta namn till Maja Persdotter. Jag heter ju Maja i mellannamn, eller egentligen i första namn (Maja Kristina Bogren). Pappa heter ju Per, så det blir ju Persdotter. När jag blir känd ska jag kalla mig för det. Det låter mer som ett kändisnamn än Kristina Bogren, värsta bondläppen ju...

Puss puss!
Kristina

WoW

Shit pommes frittes!
Jag provade just mina gamla ridbyxor. Alltså jag slutade rida för 2,5 år sen, i sommar är det 3 år sen. Dom passade! Helt otroligt. Varför prövade jag mina gamlsa ridbyxor? Jo, vi ska ha friluftsdag på onsdag och på förmiddan ska jag Malin och Malin rida i Farsta! Helt roligt! Mina ridbyxor är typ det enda jag har kvar av alla mina grejer. Stövlarna, säkerhetsvästen, borstarna, hjälmen, jackan. Allt är sålt!
När jag blir stor ska jag bo nära stockholm (eller någon annan större stad) där jag kan ha två hästar att sköta om. Dessutom ska jag ha en katt och en hund. Och tre barn. Med typ 2 års mellanrum. Det blir svinbra. När barnen fyller fem år ska de få egna ponnys. Tänk vad underbart!
Jag längtar tills jag blir stor.
Imorgon är det fredag och jag ska till Norrköping. (varför tänkte jag skriva Göteborg????) Jag vet faktiskt inte vad jag känner inför helgen. Visst ska det bli kul. Men att lägga ut 400 kronor på en helg för att vara trött i en vecka efter (när det är som mest plugg) jag vet faktiskt inte om det är riktgit värt det. Men om jag inte åker kommer jag ångra mig. Så jag åker.
Nästa vecka blir kaos, för att inte tala om veckan därpå (innan lovet). Men jag klarar det. (:S)

Puss på alla nudlar!
Kristina

Hej och godnatt

Idag årkar jag verkligen itne skriva.
Jag är ganska trött och ska gå och lägga mig.
Jag fick en ny kalender av pappa idag :D en brun från ordning och reda!!!
Imorgon slutar jag nog halv 1! Det blir ju skönt...
Puss på alla och godnatt!
Kristina

Jag, Malin och Julia

Jag, Malin och Julia



Hej hoj

Idag när jag skulle ta ut pengar försökte jag stoppa in legetimationen i bankomaten, det gick bara inte och jag stod där och kom inte på vad det var för fel. Killen efter mig fick ut sina pengar. Jag förstod fortfarande inte. Sen slog det mig, det var helt fel kort och hoppades att ingen hade sett mig. Shit asså, hur?
Jaja, nu ska jag ta en promme med hunden och sen på möte i soooooolna...... Så himla långt bort och jag måste åka hem kommunalt också. När jag flyttar hemmifrån ska jag flytta någonstans där det är nära till allt, det vore väl skönt. ALLT!
Ha en bra eftermiddag!
Kristina

Tillbaka

I´m back!
Hej! Hoppas alla har haft en bra helg och att ni har gjort allt ni skulle och lite till. Jag har i alla fall varit på ds-lång som det så kruxigt heter. Alltså en helg med distriktsstyrelsen. Ja, det var helt okej. Vi gjorde damarbetsövningar, spånade på strategi och mål, åt massa mat och hade styrelsemöte.
Nu har jag precis skickat alla 150 mejl jag skulle och tänker snart gå och lägga mig. Vaknade imorse halv 9 av Daniel. Han väcker mig, står själv påklädd och redo för frukost och säger, Kristina, jag tänker gå ner nu, alla sitter och äter frukost. Tack liksom, att man blir väckt... Hmm.. Jaja.
Imorgon är det måndag, igen. Hum. Den här veckan ser ut såhär:
Måndag: Pappa fyller år, jag går i skolan, ska på försmaksmöte på kvällen.
Tisdag: Går i skolan från 10.15-12.15, ska träna och sen seniorledarträff på kvällen.
Onsdag: Lång dag, ny engelsklärare, måste hoppa över seniormötet för att jag inte hinner vara borta 3 kvällar i rad...
Torsdag: Ingen står i kalendern som jag ska göra, plugga alltså.
Fredag: Ja, helg igen, åker till Norrköping på kvällen.
Lördag/Söndag: På FOOK i Norrköping.
Jä. Nu ska jag kolla på aktuellt faktiskt. Måste ju veta lite av vad som händer i världen.
Ha det jättebra så skriver jag snart igen!

Puss och kram och godnattklapp
Kristina

Jag är bäst!

Hej
Här kommer en "jag är" lista gjord av Ben, Malin, Julia och Camilla. Det var roligt och uppmuntrande :D

Jag är:
Bra
Cool
Duktig
Favorit
Fin
Flitig
fruktig
Glad
Go
Gullig
Hurtig
Kramgo
Liten
Nudel
Nudelig
Possitiv
Rolig
Skrattig
Smart
Snygg
Snäll
Smaskig
Sprattlig
Sprudlande
Söt
Sötnos
Underbar
Vänlig
Älskad


Malin har även lagt till " en person som man vill krama i ett år"

Ganska positivt och bra att titta på om man är lite ner nån gång. Nu ska jag och familjen gå och se "Mamma Mia" (biljetterna bokades i september, då kändes det som en evighet hit). Sen ska jag på ds-lång i helgen, så det blir ett litet helgstopp i bloggen på en dag. Men var inte oroliga. I´ll be back!

Puss och kram och ha världens bästa helg!
Kristina

Just det

Jag kom ju aldrig vidare på dansen. Men i alla fall. Idag på jympan skulle vi dansa till Madonna. Det var skitkul. (När det gäller dans ställer jag alltid upp). Sen skulle vi hitta på egna danser, i 3 grupper. Vi var så himla coola! Grrrr... Det borde man göra oftare på skoljympan, shcemalagd discodans liksom. Helt underbart.
Vi hade musikmöte på scoutismötet, det var superkul. Sen när vi skulle gå hem går ju alla till tunnelbanan eller enskede gård och jag får gå liten och ensam in på mörka fältet. Då kommer liksom miraklet me di leva i min lurar, hur depp blev inte d... efter ett tag var jag tvungen att byta så det blev raymond, iförsej var det inte mycket bättre eftersom den heter nej, men den lät i alla fall gladare. Sen kom goo goo dolls liksom "I give up forever to touch you". Då var jag som tur hemma så jag slapp deppa mer... Himlans musik vid fel tillfälle.
När jag kom hem fick jag nog världens sötaste grej av Malin (scoutmalin:P). En fin bild på oss två och så står det att jag är helt underbar och att jag har ett värmande skratt och lyckligt leende, som en ängel. Och det är så fint att jag inte kunde sluta le på flera minuter. ÅÅÅÅÅH VA FINT DET ÄR! TACK NUDEL!
Så nu är jag glad och ska gå och lägga mig och läsa min bok.
Puss och kram och godnatt alla sötnissar!
Kristina

Jag är rätt bra på att dansa

Jag är rätt cool. Jag kan liksom bjuda på mig själv, göra bort mig och skratta åt det. Ändå så är jag för det mesta lilla blonda, söta flickan.. Hum. Men det är coolt. Tufft.
Blubb. Jag ska på scoutismöte ikväll, musikmöte, helt grymt. Jag årkar faktiskt inte skriva så himla mycket idag. Men hoppas alla har haft en bra dag och om ni inte har något att göra kan ni gå in på bloggen psomipanik.blogg.se  HELT CRAZY BLOGG!
Hej och puss och nyp i stjärten!
Kristina