Shitty pommesfritty

Den här veckan har varit lite galen.
Måndag - skola som vanligt, skulle plugga, satt av kvällen?
Tisdag  - Lite shopping plugg? Ja, lite faktiskt, men inte mycket.
Onsdag - Jobbade visst på Stadshuset med at serva studenter, det var stressigt, svettigt men oj så kul. Och visst kände man sig otroligt tjusig i de där vita serveringsrockarna, ihi. Sen till scoutlokalen för marängsviss och mjukisbyxprat. Nu ska de vara beställda, mjukisbyxor med texten Pokémon Crew på rumpan, bokstäver av guld. Vi kommer bli snyggast.
Torsdag - skolfoto, lång dag, rolig dag, massa, massa, massa plugg.
Fredag - Eriks födelsedag, jag läste glosor på cykeln påväg till skolan, hade glosförhör, geografiprov, lunch, jättelång lunch, på Peking. Slutade, shopping med Julia, promme med hundarna. Kanske ferre ikväll? Yessypessy!

Ja, helgen ska bli grym och idag är jag snygg, bara så alla vet sådär. Ganska viktigt.
Och dagens klipp, en liten sjal med döskallar (åh så inne) för 20 pix på Indiska, fatta grymt.



Ha en tipp topp kväll
Kristina

Tjofaderittan

Flyt? Ja, flyt.
Jag har fått en ny cykel, igår jobbade jag på Stadshuset och idag har vi tagit skolfoto.

Idag blir lite utav en bildspecial


42872-112
Min finfina klass

42872-113
Jag och basen, en kärlekshistoria i två delar

42872-114
Malin och basen, en rolig historia i 2 delar


Där finns en ändlös historia

Hej vänner.
Idag har jag varit på Naturhistoriska riksmuseét. Det var trevligt förutom att den där utställningen har man sett ett antal gånger förut. Men så var det. Sen åkte jag, Ben och Camilla till Medis och köpte sallad på Frech, jag tog fel sallad, den var inte god. Sväng upp på Götgatsbacken och sen en tur in till saden resluterade i ett linne och en tröja. Fy mig. Men vad ska man göra?
Promme med de tre hundarna och nu är det plugg som gäller resten av kvällen.

Här föjler två bilder. De tre hundarna och Pokémon Crew - de bästa ^^

hg

42872-111


Wooohooo
Kristina




Alla är förlorare förutom vinnarna

Här sitter jag nu med riskakor och oboy. Firar? Ja, ta mig fan det gör jag. Glad är det minsta man kan vara vid ett sånt här tillfälle i livet. Alla kan nog inte förstå men jag ska berätta.


Där stod vi, vid första kontrollen. Visste inte riktigt vad som pågick men snart löste sig den stora frågan och vi körde igång, matlagning. Vi visade en ny sida vad det gäller matlagning, riktigt bra faktiskt (94 poäng av 100 möjliga). Eftermiddagen fortsatte med surrning, en station där man först skulle kasta livlina, surra en anordning och ta sig över en "bäck", surra en bår och surra upp den på en ställning. Samtidigt fick man extrauppgifter gällande sjukvård och vi gjorde kontrollen på drygt 17 minuter (91 p /100p). Orientering var på schemat och vi var väl lite splittrade i hur det skulle gå, om vi skulle gå eller springa, jogga eller stressa. Vi delade upp kontrollerna och fick maxpoäng på 50 minuter. Ledigt... Middag, peppning och iväg igen vid 20. Nattkontroller i form av nutidsorientering (100 p), Woodcraft (94 p), Eldning (76 p), Säkerhet/signalering (100 p), Organisation (100 p), Periskop/kims spel (100 p),  vätskekontroll (100 p), stil(100 p). Totalt räknat fick vi alltså 1055 poäng.
När vi satt där, prisutdelningen hade börjat, de hade kommit till de 20 bästa, vi bet i varandra vi knep händerna, vi pustade ut för varje gång de sa en till placering och började om igen. Det var hemskt. Den spänningen är olidlig. Det går liksom inte att föklara, man kan bara sitta där och hoppas, men ingenting veta. När 2an ropades upp, Råseglet skrek vi av glädje, lycka, lättnad, åååååh, jag vet inte vad, men underbart var det. Vi -Pokémon Crew hade vunnit Scouternas natt 2006, fatta! Det är stort, det är grymt, vi är bäst! Bäst! Bäst! (Kan ju tala om att 2an fick 1005 poäng) Ojojoj, vi, just vi.
DET ÄR HELT UNDERBART ROLIGT!

Ja, hoppas att det framgick något vad som hänt under helgen. Vi var alltså ute och gick från klockan 8 till 2 inatt... Tufft.

Nu håller vi på att letar bra priser till våra heta mjukisbyxor vi ska köpa, med Pokémon på rumpan. Helt grymt.

Kristina heter jag och idag är jag glad och trött...

Ta mig till kärlek, ta mig till dans

Jag blev kär igen, i Noël den här gången, pommes va gullig han är.

Jag har haft en ganska bra dag, faktiskt. Lunch på Björnes och inside talk. Fint. Jag vet inte vad jag fick för mig, men jag insåg att jag hade 180 kronor kvar den här månaden och tycktes mig fortfarande vara inne i en ganska dålig fas så jag gick till hm och köpte mig ett tvåpack finfina tumvantar och ett par röda trosor. Det fick mig glad. Fick lax till middag också, gott.

Nu ska jag lägga upp mina byxor och på den här bilden mår jag bra. Bara så alla vet.

dans


Julia och alla andra (som räknas in i "the pussycats"): ALLA BORDE HA KLASSKAMRATER SOM ER!!! NI ÄR BÄST!

Kristina

Operation ego

Pommes vad deppigt det har varit här på senaste. Nej, det ska bli ändring. Jag menar hur fasen kan man vara ledsen när man har så många underbara vänner som bryr sig om än, som gör en glad, som peppar? Det går inte och därför har jag bestämt mig för att det får gå som det går, nu är jag i alla fall påväg mot rätt håll. Vet när jag får reda på det som jag inte vet och skolan får gå som den går, det har ju gått bra hittils liksom. Dessutom fick jag jättegoda praliner av min tysk. Det andra var ju bara småtjafs som blir till en stor sak när man tänker mycket på det. Man lever ändå bara en gång och då kan man väl ta vara på det. Jag ska vara glad resten av livet, så gott det går.

Såg idol igår och blev kär. I David tror jag han hette. Han kom inte vidare, vilket jag iförsej inte hade väntat mig. Men han var ju så underbar, hans kläder, hans röst, hans utseende. Jag kunde ju inte annat än le och skrika av lycka. Jag vet att han sa att han sjöng låten till en tjej som börjar på J men hallå, det är klart han inte vill avslöja mig i tv, han vill ha mig för sig själv och därför tog han bokstaven innan K. Alla har förstått? Gut.

Efter idol hade Adam bokat in telefonmöte med mig. Det är så skönt att prata med honom, för det blir så avslappnat och hans uppstressade lugn har god inverkan på mig. Han skulle skriva ett repotage om seniorscouting och ville intervjua mig till det. Jag blev faktiskt riktigt förvånad över mina egna svar. Ibland är jag så smart och säger så bra saker, även fast det liksom inte riktigt är meningen.

Dagens
Lunchen var bra. Jag, Julia, Erik och min tysk gick till Fifis. Det var gott med sallad och vi hade mycket trevligt. Alla borde ha en klasskamrat som Erik. Han är bra att ha, han är rolig, han är smart, han är.. Nej nu ska jag sluta, Dan läser ju här. Dan du var inte med oss och åt lunch men om du hade varit det kanske jag skulle skrivit något bra om dig också, sug på den du.

Ska på scoutmöte ikväll. Det blir trevligt, det är alltid trevligt att träffa kompisar liksom. Härligt.

Jag vill ha en grön cykel.
Kristina

(Dan, du är bra :)


0,00






grått



Ungefär såhär känns min värld idag. Utvägen är väldigt liten, men den kanske finns där någonstans. Om jag var på 150 förra veckan ligger jag på noll nu. Det här är inte min vecka och jag får se hur mycket jag klarar av. Känns inte bra någonstans faktiskt. Att bara sjunka och sjunka. Måste ta tag i pluggandet nu, men det känns inte som prio ett, men ett måste. Pommes. Den här veckan gör jag det jag måste och inte mycket mer.

Kristina heter jag och idag är jag inte så himla glad


Äpplen och bananer, apelsiner, karameler, sega råttor och cigarrer, färska tidningar

Förevigt ung, jag vill alltid vara ung
VIll du verkligen leva förevigt?
För evigt och alltid?




Nej, ryck upp dig nu lilla vän. Jag har två riktigt stora probelm här i livet. Och det ena börjar jag tro på mer och mer för varje dag som går. Det är sjukt läskigt. Men jag vill inte erkänna för mig själv, men jag kanske måste, snart.  Det värsta är att jag inte kan ta hjälp, det finns ingen hjälp, bara stöd, men det är svårt, vågar inte berätta för de jag verkligen kan få det jag behöver ifrån. FAN. Idag har varit en sån dag där jag bara tänkt och tänkt. Vaknade klockan 12 av att syster väckte mig, jag som hade planerat en dag i full fart och hinna med massor. Men nej, där hade jag fel. Städade övervåningen och åkte och tränade, tack för att jag gjorde det, det kändes underbart att få röra på sig, svettas så att det bara rinner och duscha länge. Härligt.

Imorgon kommer min tyska från München hit. Hon ska vara här i en vecka. Sarah heter hon och är snäll och trevlig.
Den här veckan kommer bli konstig. Men i slutet av den ska vi tävla och vinna, åh vad jag är taggad!



Kan du komma och hålla mig i handen nu?
Kristina

Ballongresan

Idag blev en bra dag. En dag av skratt och vänner. Film och mat. En sån dag man minns och ler åt. Vi var i kungsträdgården. Det var jippo där. Vi fick ballonger. Det var kul. Vi åkte tunnelbana och jag ramlade in i en kille så han nästan tappade andan. Vi skrattade mycket. Jag, Thaitwins, Camilla och Vanessa. Jag andades in helium och sjöng Botten Anna, det var kul och det finns dokumenterat på film. Middag hemma hos Vanessa, massa mat och sen "Livet är en schlager". Det måste vara världens underbaraste film. Så himla fin. Blir ju glad in i hjärtat.

Om du skulle få leva om ditt liv, skulle du vara transa då?
Om du skulle få leva om ditt liv, skulle du vara cp då?
Annars skulle ju inte jag vara jag.
Det är just det.

Vi två 17 år. Det här är lite utav en BK-helg, vi platsar på Stockholm Street Style med den här bilden. Aldrig ska jag sluta älska dig.

Pos





Jag kan inte vänta

Jag är glad. Vaknade, det var lite halvmörkt i rummet. Solen kikade in bakom rullgardinen, huset var tyst, jag log, vred mig och tänkte på det som gör mig gladast. Igår blev en himla mysig kväll. Ben och jag, ensamma med massa mat, mys och idol. Fin kväll, bra kväll, underbar kväll. Med dig, min vän.
Idag blir nog en bra dag. Ska träffa vänner och syster och ännu en natt i huset utan mop.

benhjärta


Någongång ska jag starta en modeblogg.
Kristina

Klara(r du det här?)... Färdiga.. Gå!

Nu sitter jag här igen. Fan. Borde inte, men gör.

Okej. Nu måste jag ta tag i det här. Vad är det egentligen som har hänt? Har känt mig ganska off den här veckan. Som att tiden bara rullar och jag hinner inte med att tänka på vad jag gör. Veckan har gått i raketfart och ändå har jag tillbringat varenda dag i skolan, möte i måndags, möte i onsdags, plugg, fix, metro. Det har absolut inte varit fullsprckat schema, det har liksom varit något som saknats. Jag vet inte vad egentligen. Borde vara världens lyckligaste människa right here right now men nje. Förra veckan slutade bra och den här började lite konstigt. Men det löste sig snabbt och vi hittade tillbaka till BillochBull som det ska vara. Haikodokikokikokokokikiki vår nya favorit, två gånger? Asiatisk restaurang på Gullmars, gottegrisit. Ja men så va. Tisdagen var iförsej underbar. Även fast jag var nere hela dagen. Men paddlingen fick mig att må bra. Väldigt bra. Solen sken. Mälaren rördes i vinden och jag satt i en kajak med massa vänner runt omkring mig. Blev blöt som en tvättsvamp och tog ett underbart dopp i det svalkande vattnet. Jag borde ha kännt mig bättre. Men en liten sak kan få mig att rikta in mig på just det, som jag inte borde göra men gör det ändå. Efter några sesamkakor kändes det lite bättre och dessutom fick jag god middag. Pappas potatismos.
Jag vill ha mer hela tiden, det är felet. Jag nöjer mig sällan med var jag befinner mig då. Ändring. Nej. Det går inte. Nej, nej, nej. Bara jag kunde sluta tänka på en sak som tar upp den mesta av min tänketid. Jag vill inte, vill inte, vill inte. Gårdagen räddade mig ganska mycket, från att tänka för mycket. Väldigt mycket.

Jag skriver i gåtor, jag vet. Inte ens jag själv hänger med, då har det gått för långt. Jag vill berätta men kan inte, vill säga men det är svårt.

Sötaste killarna från spånga gjorde i alla fall min dag. Med deras underbara leenden och söta ögon går det inte att vara annat än glad. Jag var glad redan, Erik var ju där. Han är så bra, bara finns för mig, alltid, även fast vi ses alldeles för sällan, men det gör inget, inte med honom, åh, jag blir glad varje gång.

Sing for right, sing for joy, sing for every man and woman, girl and boy
Kristina

Nu kan du säga nej

Den här dagen har varit topp. Tipp topp. Topp topp. Tipp tipp.
Svenskan övergick snabbt i brandövning, lunch, teater, matte i solen i gräset, speltillverkning på peddo leddo och en fin, eller konstig eller ja, en promenad i Årsta? Haha. Fråga mig inte varför, för jag vet inte. 
 
Ja, modemet är nytt och fungerar alldeles utmärkt, dessutom fyra gånger snabbare. Jag är ganska glad. För jag klarar mig inte utan internet. Mejlen, måste svaras och skickas och göra allt som måste göras.
Den här veckan har varit fin. I tisdags var vi i Mälarhöjden för friluftskunskap och paddling. Kajak var en ny hitt och det var så mysigt och så fint och så varmt. Slutade med ett dopp i det underbart sköna vattnet. Åh!

Då var jag där igen. I ruset. Iträngseln. Tittar till vänster, folk, människor, gröt. Höger, frammåt, överallt folk, trängsel, knuff och putt. Va? Kan inte hon gå lite mer ditåt, eller sluta ha så brottom, inte slänga sin väska över axeln var femte meter så att den som har oturen att gå precis brevid får den i huvudet några gånger för mycket för att det ska kännas som en bra gest. En bra. En fin. Men varför stannar han och går åt andra hållet precis när tunnelbanan kommer och alla tränger på mer än någonsin. När alla har som mest bråttom för att åka någonstans som de har tnkt ut innan. Alla har ett mål. Varför vet alla var de ska? Hem? Varför ska alla hem? Varför ska alla hem när man kan gå runt med ben som trötta degklumpar på stan och göra av med mass apengar? Varför vill folk sätta sig i en soffa med ett glas rött när man kan stå inne på den kvava och varma och svttiga och ofrächa tunnelbanan? Va? Va? Va?
Jag gillar det, jag hatar det, jag älskar det, jag avskyr det, det är hemskt, jag vill inte men jag måste. Tunnelbaneträngsel i Stockhom. Visst är det fint? Underbart.

Det här blir crazy.
Men jag är glad.
Kristina


Jag var 17, du var 16

Vilken helg.

Det är nog det ända jag kan säga. Den har varit toppen och ändå halvbra. Men helbra. Hej jag heter Kristina och jag är 17 år. 17 svåra år. 17 glada år. 17 lätta år. 17 underbara år. 17 jobbiga år. 17 härliga år.

Det var så underbart i fredags. Allt tycktes gå min väg ändå, även fast livet verkade svårt på torsdagen. Det var härligt och fint. Och vid 00.00 började ju min långa födelsedag som jag tycktes fira i ett helt dygn. Det var roligt. Absolut.

 

Lördag, födelsedag

 

Snyggaste presenten:

Ett tygkonstverk av min gudmor som går i grönt, svart och vitt. Helt supersnyggt till mina väggar. En liten bild på mig till och med där jag står med grön tröja.

 

Bästa rimmet:

Kristina!

Hipp Hipp Hurra

På din födelseda´

 

Som vis och snygg

Kommer du alltid

Känna dig trygg

 

Ta oss på orden

Du kommer bli

Fräckast på jorden

 

Läckraste middagen på länge:

Krabba, nykokta musslor, rökta och färska räkor, gucca och bröd

Kladdigaste kladdkakan med exotiska frukter och te

Mummmms!

 

Bästa grattningarna:

Alla som sjunger i telefonen så man ler och blir glad och helt varm inuti. Det var så många som brydde sig och jag var helt lycklig hela dagen. TACK alla fina människor som bara finns där för mig! Vad FEN skulle jag göra utan er?

 

Bästa artist:

Kvällen tillbringades i kungsträdgården där p3 hade konsert. Marit å Marit va underbar hon var. Hon är så cool, så tuff, så pop, så fin. Marit jag ville bara dansa när jag hörde dig och det var väl det jag gjorde. Pop, hur pop? POP! Hur pop? POP SOM FAN!

 

Det enda som var dåligt med gårkvällen var väl SL. Tunnelbanorna bytte tid hela tiden och tycktes aldrig komma. Men när man står där med sina finaste vänner och rebelrobert på slussen känns livet ganska bra ändå. Så jag kanske ska vara tacksam istället. Så här kommer det nu, även fast ni krånglar så. Tack SL.

 

Och när jag ändå är igång och tackar vill jag bara säga att jag måste ha de underbaraste av alla vänner. Att bara ställa upp sådär. Nej, jag är mer än tacksam. Fan va glad jag är att ni finns. Ni räddade min torsdag. Verkligen. Tack, tack, tack.


Klar för idag.

Internet funkar inte hemma. Det är inte kul. För jag är ganska beroende. Det finns ett skäl till att jag fick ungdomsledarstipendium. Jag tar på mig att fixa ganska mycket grjejer. Och det kan jag inte göra utan Internet. Nej, så här sitter jag nu hos grannen och försöker utföra mina ärenden. Puh. Jag borde börja bli mindre viktig så jag slapp ha så mycket saker att tänka på hela tiden. Men några månader till ska jag nog orka.
Med min energi som jag har nu kommer allt bli toppen. Jag är glad som en liten boll.

Hittade den här bilden och tyckte den var mycket fin, dessutom är det precis ett år sen den togs idag. För det var på saker å ting på lördagen. Visst är den fantastiskt fin ;)



Jag ville bara va med dig, bara va med dig
Kristina

Kom och ta mig långt härifrån

"Supersnyggt! Verkligen rock! Jag uppmanar dig att starta band nu. Med din allt-i-allo-stämma och rocklook kan det ju inte bli annat än succé."


Jag menar, vad ska jag göra när jag hoppar Au´t och slopar distriktstyrelsen? I min nya rockimage finns det ju bara en väg att gå. Jag ska erövra världen. Alla kommer skrika efter mig på gatorna. Jag kommer vara snygg och tuff, men samtidigt snäll och glad. Kommer få göra intervjuer till alla världens scouttidningar "superscouten som blev rockstjärna" "scouten som erövrade rockhimlen" "rocken ersatte scoutingen?". Alla kommer veta vem jag är. Stå utanför här i lilla Enskede med kameror och blixtarna kommer inte slockna på minst 10 år. Agnes, släng dig i väggen. Here I come. Daniel Breitholz titta på mig, det är mig du ska ha, ingen annan. Men idol känns inte som rätta vägen. Jag ska direkt in i smeten. Som alltid. När har jag haft tid att vänta?

Idag är det torsdag. Det betyder fredag imorgon. Ja. Äntligen! Det blir grymt. Häftigt. Tufft.

Födelsedagsmeny:
Förrätt? Hum, kanske något litet och piffigt
Rätt: Krabba med bröd och sallad
Efterrätt: Jättekladdig kladdkaka och exotiska frukter


Lev livet varje sekund, lev livet tills det tar slut
Kristina




I rather dance with you

Dagens rapport:

Gårdagens au-möte gick snabbt och effektivt och var riktigt roligt faktiskt. Kanske kan ge en liten kick att göra vår sista grej till en toppengrej, Öhäng.
Hade min andra körlektion i skolan idag. Vi fick gå in en och en och hon skulle lägga in oss i stämmor. Hon ville först att jag skulle gå uppåt, vilket jag gjorde och kom väldigt högt. Hon jublade. Sen fick jag gå ner och kom väldigt långt ner. Hon blev glad. Hon tyckte det verkade som att jag hade tagit sånglektioner hur länge som helst. Jag blev glad. Och hon sa att jag skulle sjunga sopran, men hjälpa till när det var något riktigt brummande också. En alltiallo.
Jag har klippt mig. Det blev bra. Rock. Det blev snyggt. Jag är nöjd.
Ska på scoutmöte sen. Tjohoj va skoj.

Ja men ja. Så var det med det. Jag har itne så mycket mer att framföra. Förutom att jag shoppade igår. Och jag blev nöjd som en gris. Tss. Världens sötaste kofta och jeans för 100 pix.

Snart är det partyyyyyyy!!!!!

Kristina

jamenja



Ben och Gunnar - En liten film om manlig vänskap

Rubriken är väl bara för underbar. Var bara tvungen.
Men nu så. Jag har haft en bra dag. Absolut. Massa prat med fina människor (Ben var grymt snygg idag och jag vill ha hennes byxor, haha), lunch på vår nya japanfavvo, shopping med brudarna, jympa med brudarna osv. Köpte en klänning som är för liten, jag ska lämna tillbaka, köpte en halsduk som var fin, halva priset dessutom. Åh. Dessutom såg vi rar på Götgatan, vilket gjorde dagen till det den blev.

Imorgon är jag ledig. Wooohoo, värsta braaaaa! Jo, det blir skönt. Brunch med favvotjejerna: frukt, pannkakor, frallor, smothie, juice. Åh, det kommer bli mys. Sen en lite shoppingtur och sen möte.

En sak är ganska sjukt. Räknade ihop lite snabbt att jag träffade ungefär 50 peroner på Grönan i fredags som jag sa hej till (alltså känner lite helt eller halvt). Haha, det är helt sjukt många på offentlig plats. Shit pommes.

På onsdag ska jag klippa mig, snyggt.
På torsdag ska jag fika med en väldigt bra person.
På fredag ska jag var med de jag tycker om mest i världen.
På lördag fyller jag år.
På söndag ska jag tänka tillbaka på veckan och le.

Enligt mina beräkningar kommer det bli en mycket bra vecka.
Inga tankar om livet ikväll. Jag är trött som en gnu.

Måste in i mitt rum ett tag så jag kan bli glad av mina snygga väggar och allt som är så fint.
Snälla ta mig tillbaka till livet vi levde igen.
Kristina


Look at me

Wooooohooo, det är färdigt och det är lääääckert!!

3

1

   

Snyggt och prydligt, men så kom jag till den insikten att jag inte hade det så personligt och då tapetserade jag insidan av min garderobsdörr med lite snygga bilder. Haha, jag vet, Darin. Men vaddå, han är faktiskt snygg. Och på insidan av garderobsdörren gör han verkligen ingen skada.
Visst blev det underbart???!!!

6


Kristina

She was a popigirl

Mitt rum är snart klart och det betyder att jag har rivit i massa papper och saker från gamla (goda) tiden. Hittade det här skolfotot från åttan och log för mig själv. Det var så godit att se alla stockholms sötaste håkanflickor på ett och samma ställe i fredags. Åh, det var tider det. Stjärna vid ögat, randigt, pop,pop,pop.

meo

Shit pommes vad jag måste tyckt att jag var snygg där. Det står the ark på linnet och det var schnyyyyyyyggt, hehe.
Idag har jag fixat mitt rum ganska mycket hela tiden. Sen cyklade jag hem till Ellen och åt bullar och drack mellanmjölk. Vi planerade med Pokémon både terminen och lite annat. Jag fyller år på lördag och på fredag ska vi ha partaj! Jiiiiiij va skoj :).

Den här veckan blir väldigt mycket men jag ska hinna med allt och lite till. Det innebär skola, shopping med Ben, jympa med tjejerna, au-möte, barnvakt, party, dela ut metro, plugg och massa scoutmöte. Jä!
Imorgon är det bara ut med stora taggen och köra gärnet!

Jag läste det här och blev glad som en liten molntuss.

Alla haft en bra helg? Bra.
Kristina

Nu kan du få mig så lätt

Vilken dag. Vilken kväll. Vilket liv.

Jag älskar det här. Att vara med de man gillar mest i hela världen. Trängas på konsert med massa männsikor. Träffa folk man inte sett på flera år. Njuta av varje sekund. Gå hem stilla i sensommarkvällen. Sjunga. Skratta. Le. Åh. Livet borde alltid vara så.
Jag är helt frisk och det är underbart. Igår var jag på Gröna Lund där Håkan Hellström min återfunna kärlek spelade. Han var underbar. Helt underbar. Och det var fint väder. Och massa folk var där. Det var kul.
Det var väl inte helt bestämt att vi skulle gå dit. Men sen visade det sig att halva klassen skulle dit och Carro var helt på mig att jag skulle följa med, jag var helt på Ben att hon skulle följa med och sen blev Malin och Julia på och Camilla följde på trenden. Ja, vi gick dit. Och det var tur. För det blev en lyckad kväll. Absolut. Och alla var glada och svetiga.

Idag har jag varit på ikea, shoppat massa nya grejer till mitt nya rum. Det kommer bli så himla fint när det är klart. Så himla snyggt. Har bla köpt en svart ram, en trebildsram, med tre minst sagt snygga kort i. Och av samma konstnär har jag satt in kort i fyra andra ramar som ska hänga på en annan vägg. Två svarta likadana lampor, svarta och vita tidskriftssamlare, pennmuggar, matta och ny gardin. Det blir så himla tufft. Kommer bo i min dröm. (Lägger upp bilder när allt är tillrätt).

Har just varit över hos min granne där jag fått barnvaktsjobb, woho. Precis vad jag behöver. Perf. Ska dit på fredag och leka av mig lite. Fy vad roligt. Leka och få pengar. Passar mig alldeles utomordentligt.

Nu väntar middan.
Sen väntar Ben (som snart är ihopparad med G, yes!)
Kristina