Till Paris ska jag rida på en gris

Imorgon bär det alltså av. Jag och mor åker till Paris. Det blir kul.
Veckan har varit, hum, minst sagt omtumlande... Vet inte om det är positivt eller negativt, men förhoppningsvis ska den sluta bra, med min kära syster i La France.


Eifeltornet ^^

syster
Min älskade systeryster!

Hoppas ni får en bra början på lovet utan mig, kommer åter på onsdag!
Tjipp och hej
Kristina

Wow

Jag är på gränsen till förkyld och imorse hade jag kör. Som vanligt på onsdagmornar. Men det är ingen bra tid, klockan 8 på morgonen, mitt i veckan, då man börjar slappa efter och känner sig trött. Nemen hej, då ska vi sjunga. Jag hade övat flitigt på mitt solo till "Seasons of love" (för de som har hört den ska jag sjunga det där som tjejen sjunger, alltså ganska höga toner och mycket vejling).
Självklart började vi med den låten, var inte ens uppsjungen innan jag skulle sjunga den där tonen som en normal människa bara skulle drömma om att komma upp till innan halv 9 på morgonen. Men duktiga flickan som jag är sjunger jag på och det går bra, lite väntetid och vi måste pilla på den stämman och det där kan bli bättre innan den där hemska tonen kom. Men shitty pommes, jag kom upp, okej på andra försöket. Duktigt av mig.
Efter att vi hållit på att traggla den i ungefär en timme så är min röst ganska slut, jag äter äpple som jag fått av MIXMEGAPOLFRUKOSTEN, det hjälper, lite. Min röst är fortfarande kass  när vi fortsätter öva, men den här gången var vi i alla fall fyra stycken första sopraner och inte 2 som förra gången. Den här gången var det inte heller lika roligt att sjunga "Just the two of us" eftersom vi var just fyra stycken.
För alla som vill höra drömtonen så kommer vi ha konsert den 14 december klockan 18.00 i min fina skola. Skjyrre eller hur? Får sitta inne med halsdukar och honung hela luciadagen för att komma i form. Nej, men det blir väl tufft.
Efter första lektionen, vid halvelvasnåret, var det matte påg. Det gick inge bra. Julia tyckte inte jag koncentrera mig ordentligt. Matte B är inte att leka med. Puh! Så himla svårt!!! Inte okej.
Jag kan inte sluta vara glad när jag lyssnar på min nya skiva "Skåneresan". Haha, den är så himla bra. Bara hits of Skåne. (För er som missade var jag, Frida och Towe nere i Skåne sista helgen på sommarlovet och ja, jag vet itne riktigt vad vi gjorde, eller jo, men vi kan censurera det ganska rejält här. Exempel på låtar är i alla fall: Skåneresan, Girls just wanna have fun, Song about sex, Sms med varandra, Abc och gilla läget. Jag är helt kär i skivan, inte nog med att det är världens fixigaste skiva med mobilinspelningar och annat så har de gjort värsta texthäftet med bilder och grejer. Helt underbart. Tur ändå att vi har den där resan avklarad. Och nej, jag skulle inte vilja ha den ogjord även om jag var lite omtumlad i hum, måste hitta ett bra ord... Känslolivet?
Oj, nu har jag skirvit ganska långt. Ska gå en tur med hunden, plugga historia och sen åka tunnelbana med världens bästa lag - Pokémon Crew. SHiitvabraattnifinns!!!!

When you´re to in love to let it go...
Kristina

Killar är världens bästa kön

Därför önskar jag att jag var man

Tillgällena är inte ofta och jag kan räkna de på en hand, men idag dök ett sånt tillfälle upp och jag önskade ganska rejält för några timmar att få slippa vara tjej.

Jag var på hm. I kassan. Det svartnade framför ögonen, mensverken var ett faktum och den blev bara värre och värre. Jag skulle svimma om bara ett par sekunder. Ändå envisades jag med pengar och clubkort, rabattkupong och kvitto. Jag gick snabbt ut till rulltrappan som ledde ner i tunnelbanan, t centralen. Det var folk över allt. Jag satte mig i rulltrappan för att inte ramla ner. Och för att inte svimma. Satte mig fort på en överfylld bänk. Svettades. Öppnade jackan, öppnade tröjan, slet av mig halsduken. Mådde kasst.
Så fort bänken blev mer ledig la jag mig ner. Vred mig. Kved. Då kom en kvinna. Jag vill påpeka att hon inte hade helt svenskt påbrå. Hon frågade hur jag mådde och om jag behövde hjälp till sjukhus eller taxi eller något. Jag sa att jag mådde jättedåligt men att jag bara var tvungen att ta mig hem. Nu var smärtorna enorma och jag ville inget hellre än ligga i min säng, då just då. hagsätra kom efter långa fem minuter. Jag reste mig inte förän dörrarna öppnades för att vara säker på att kunna komma in på tunnelbanan. Hittade en fyra där det bara satt en man. Jag la mig ner över två säten. Svättades, kved, vred mig. Det var fruktansvärt. Men mannen bara satt där. I samma fyra! Han frågade inte ens hur jag mådde. Va? Vad är det för jevla land vi lever i? Så himla själviska människor. Tänker bara på sig själva. Okej att han inte frågat om jag skulle vara en gammal fullis, men nu är jag liten, blond och tjej! Shit. Den där utlädska kvinnan hade i alla fall inte samma spärrar. Tack för det. Tack, tack, tack att det fortfarande finns goda människor i världen. När jag efter världens längsta kvart kom till Sockenplan höll jag på att svimma vid cykeln. Lyckades dock ta mig hem i myrtempo. Ner i sängen. Det gjorde ont. Jag vill vara man. Jag somnade i utmattning. Sov länge. Vaknade. Satte mig vid datorn och blev glad när världens sötaste kille skrev till mig.
Jag kunde ju inte annat än att bli världens gladaste när han sa "Även om jag inte känner dig 100% så betyder du skitmycket för mig" och "du är verkligen bäst Kristina". Vad skulle jag säga?! Shitty pommes. Jag blev glad ända långt inne i hjärtat. Det är inte varje dag någon säger något sånt. Du är så fin. Och det var himla bra att du blev scout för ett år sen så vi träffades. För du är så bra och jag tycker så himla mycket om dig.



Do you remeber the first time? I can´t remember the worst time.
Kristina


Packat och klart

Natten till lördag sov jag 7 timmar, summa 7.
Natten till söndag sov jag 5 timmar, summa 12.
Inatt sov jag 12 timmar. Det är med väldigt snabb huvudräkning lika mycket som jag sovit på hela helgen. Plus att jag varit på helspänn 24 timmar om dygnet senaste veckan. Det var skönt absolut och idag har jag sovmorgon.
Öhäng blev, trots allt regn och alla blöta kläder lyckat. Vår valkampanj gällande au´t verkade ge resultat och 18 stycken skrev upp sig som intresserade till au´t, toppenkul. Nu är det nästan helt nytt au, men endast en person kvar plus 8 st nya. Och att dömma ifrån vilka personer det blev och hur de presenterade sig osv tror jag att det blir ett toppengäng.
Självklart fick jag ett litet sjunk igårkväll efter att ha kommit hem, tänkt igenom och funderat. Jag har ägnat all min lediga tid åt det där au´t i två år. Och nu, tjopp tjopp, all over. Men. Jag tänkte lite mer när jag la mig i sängen igår och kom fram till att jag måste sluta nu. Det finns faktiskt andra sätt att hålla på. Ledare nästa? Herreshitty liksom, jag har fått 10 000 spänn för det här, därför antar jag att jag gjort ett bra jobb och får lämna över till de yngre som får göra minst lika bra.
Som min käre mor sa igår "Du var så himla taggad inför det här och man ska sluta på topp".

Min mobil är pajko. Flipupprutan är helt slö och det är inte okej. Ska gå och se liten och ledsen ut på Siba så får de helt enkelt kirra biffen.

Idag blir en slapp dag. Vilket är otroooligt skönt eftersom jag inte riktigt är på topp. Kroppen verker på diverse ställen och min röst är inte världens bästa. Så det brukar vara efter scouthelger?

Kristina


Vässarö, våran ö Vässarö

Sho.
Idag bär det av till Vässarö.
Blev en kort skoldag. Slutade 11.15. Skönt.
Nu gäller packa, in i duschen, äta, åka. Tjick tjock.

130 seniorscouter, men visst ska man sluta med flaggan i topp? Det kommer bli gryyyymt!

Eftermiddagens mysochpackoutfit


Hoppas alla får en fin helg.
Kristina


Kompis det går bra nu

Jag är glad. Så glad. Allt går min väg och det är underbart.
Det var alldeles för mycket förra veckan och när jag dessutom jobbade från 15.00-01.30 i lördags tog årken slut. Jag sov mest igår.
Idag då. Jag vaknade av svenska favoriter och jag blev arg. Det är plågeri på morgonen, då vill jag höra Gry, min kära granne. Jag kom upp tillslut även fast jag verkligen inte ville, det var en sådan dag jag bara skulle ligga i sängen, äta choklad och titta film. Men så blev det inte. Cyklade till skolan, seg historielektion, jympa - jättesvettigt med handboll, lunch på coffehouse och sen svenska. Jag blev på bättre humör efter lunch. Sen ringde jag Daniel när jag kom hem som hade ringt. Han meddelade att han varit på kansliet och att vi har 106 st seniorscouter anmälda till helgen. Fatta va coooooolt! Helgrymt. Åh, va glad jag blev av det. Så nu är jag heltaggad för helgen.
Dessutom ringde valberedningen och ville att jag följer med till Umeå på förbundsstämma. Jag sa ja tillslut. Det blir väl coolt.

Jag och hunden tog en jättefin höstpromenad i eftermiddags. Vi gick länge och sparkade i de gulröda löven och njöt av dagen. Iband är det så himla skönt att gå ut och gå. Och med världens sötaste hund vid sidan så blir man helt lycklig. Vi gick länge.

Jag är så underbart glad. Bara så alla vet liksom. Dessutom är världens sötaste Micke med på noterna att gå med i au´t, kan det bli bättre?

Två bilder från lunchen

42872-119

42872-118


Bara så alla vet har Dan laddat upp dagens bilder på BD.

Ropen skalla - kärlek åt alla
Kristina

Någon som sa något annat? Nej, tänkte väl det



vitvå17år





Du kan ju

Ögonblicket som förgyllde min torsdagkväll

Jag sitter på tunnelbanan, klockan närmar sig 22.00 och jag är trött. Några kilar sitter några platssektioner framför mig och dricker sprit. Åldern är lite obestämdbar, men jag skulle gissa på att de inte var äldre än att gå i högstadiet och Brommapojkar brukar ju försöka mogna och snygga ut? I alla fall. De hade väl studiedag eller något sådant idag och tänkte att det vore väl tufft att springa på stan och supa skallen av sig en torsdagkväll. Uuuuupps, det kanske inte var några andra ute men vad gör man inte för att bli full? Ja, jag satt väl ganska länge och beskådade dem, för att jag inte hade så mycket att kolla på helt enkelt, dessutom åkte jag från Stora mossen och det är inte särskillt kort. Jag bytte plats vid slussen för jag ville åka åt andra hållet och kanske upptäcka något nytt åt andra hållet i vagnen? Men vid Medborgarplatsen när jag av en händelse kollar ut genom fönstret står de där. (YES! De hade spanat in mig också). De typ vinkar visar ölflaskorna och signalerar att jag ska komma med de, jag spelar med och får de att tro att allt är bra. Dörrarna stängs och de ser glada ut, jag ler också. Jag vinkar och tunnelbanan åker iväg.


Det jag hatar mest i hela världen är när någon gör åtlöje åt mig. När någon säger något för att jag ska känna mig dålig. När någon skär genom hjärtat med sin onda röst och ilskna blick. Det får mig att bli rejält arg och jag är ganska bra på att hålla tillbaka men ibland brister det rejält. Fan. Man kan fan inte sitta och säga så till någon man egentligen tycker om? Till någon man vet älskar en. Till någon som man vet blir ledsen. Till någon man vill sätta dit bara för att. Det är åt helvete inte okej. Jag hatar det. Och även fast man inte behöver älska alla jämt kan man i alla fall hålla in med sina känslor och inte säga de rakt ut vid en egntligen trevlig stund. Jag blir ledsen, rejält ledsen, men jag slår inte tillbaka, för du är min vän och jag älskar dig.

Idag blev en konsitg dag. Men jag fick i alla fall min efterlängtande inbjudan från idrottsförvaltningen. Den 15 november är dagen. Ska sitta barnvakt och sen in till staden för kulturnatt eller mys i Julias soffa?

Ibland vet man inte riktigt vad man ska tro. Då är det lättare att bara köra på, det här en sådan veckan. Jag kör bara och det går snabbt. Fick en till bokning tills imorgon, jobb på Stadshuset. Det blir inte en lugn veckan men som sagt, bara tuta och köra.

Nästa helg ska jag till Vässarö, världens finaste Vässarö
Mys

Kristina


Kalla onsdag

Ibland gör jag tappra försök och misslyckas. Jag bestämmer mig för något och sen blir det inte alls så jag tänkt mig. Jag vill genomföra en grej, men något annat kommer emellan.

Nu fick jag sms.

Det var ett tråkigt sms. Ett viktigt. Ett dumt. Ett konstigt. Uh.

Nej, nu skulle jag skriva ett långt och genomtänkt inlägg men sjuttsingen heller, jag orkar inte idag heller. Jag ska plugga vidare nu och sen ska jag på möte. Den här veckan är fullproppad:

Måndag - Lek med barnvaktsbarnet
Tisdag - Dst-möte
Onsdag - Ds-möte
Torsdag - Au-möte
Fredag - Barnvakt
Lördag - Syster flytt
Söndag - Är det sant, en tom dag, det enda som står uppskrivet är att träna 16.30

Tjo fadderittan det här löser ju jag i ett tjohii.
Jag är glad idag

Kristina

Jodu

Jag är trött och jag är seg. Har ätit två rostade mackor som blev alldeles för brända. Det var inte gott. Juicen var någon konstig exotiskafruktershitty och smakade inte heller som vanligt. Dessutom var det en artikel i dn som handlade om att djurt visst också har en personlighet. Ursäkta men har det kommit fram nu? Hjälp. Ibland blir jag rädd för världen.

Igår blev en bra dag. Camilla, jag och Ben var och hälsade på Julia på musikmuseét hela eftermiddagen. Camillas och min favorit blev trummorna där vi satt en ganska bra stund. Det är underbart kul med trummor. Musikmuseét var över alla förväntningar, det var mycket att göra, fina saker att titta på, mycket att lyssna på och jag skulle faktiskt säga att det var en av mina bästa museéupplevelser.
Vi gick till hemköp och köpte ingridienser till en lyckad tacomiddag och sen åkte vi hem till Ben. Vi gjorde taco och när alla hade kommit och gått (Malin, Julia, Ben, Camilla, jag och Bea hade gått) åt vi massa taco och sen tittade vi på två filmer. Tjejfilmer. Snyggakillarfilmer. Sånnafilmersomfåränatttänkaåååhomjagändåvarsomienhighschoolfilm. Det var mys.
Kvällen avslutades med msnprat och trötta thaitwins. Inte så mycket tjejsnack faktiskt, men ganska lagom för en trött kväll.

Idag står på programmet? Hum, fixa iordning rumet kanske, plugga, träna? Det är massa saker jag måste fixa egentligen, shitty. Det är bäst jag börjar.

Mer Mc Lars åt folket
Jag vann föresten just 25 kronor på en trisslott, kanske jag vinner några tusen nästa gång.
Kristina

Vi fem

Det var vinter, vi var fortfarande i det stadiet då vi kände oss för, tog ett steg längre varje dag och var tvungen att få respons för att veta att det var okej. Vi skulle hem till mig, efter skolan, vi hade iförsej gått en runda i globen innan men var nu påväg hem till mig. Satt på tunnelbanan, fnittrade lite, var mest tysta för vi hade inte så visste inte riktigt vad man kunde prata om på tunnelbanan i just den här gruppen. Men en sak vi hade gemensamt, vi visste att det var vi nu, vi och inte någon annan. Det var vi, vi fem.
Vi lagade pizza, den blev fin, sen sjöng vi karaoke tills struparna var hesa och vi inte kunde säga ett ord till. Vi hade underbart roligt och det var en fin kväll.

Imorgon, kan det bli som vanligt då? Snälla, alla vill väl, vill att det ska vara vi, tillsammans...

vi
(Jag älskar er)


Kristina

Trolleri trollera

Om jag såg
Om du såg
Vi såg
varandra
slapp vi prata
i telefon

Alla dessa minuter
vi tillbringar
Telefonen tar tiden
ifrån oss

Kunde vi inte
Eller?
Träffas istället
VA??

Jag vill inte höra
Jag vill se
Jag vill känna
Inte lyssna
Kom
kom nära mig

Gå med mig


Igår hade vi lyrikspecial i skolan, vi skrev dikter och diskuterade. Min första dikt fick namnet Tänk om du kunde hälsa på dig själv i dåtiden och det var namnet jag blev nöjd med, dikten blev inte särskillt party ^^.
Det blev jobb i Stadshuset också, buffé med massa gästforskare, lite galet, för de äter ch dricker som grisar men det var skoj. Och lite klirr i kassan tackar jag inte nej till.

Idag är jag ledig, ska träna, plugga, gå hundprommar och gå på barnkalasmöte ikväll ^^
Kanske jag orkar sätta mig och skriva ett lite längre inlägg någon dag, kanske i helgen, får se.
Nu drömmer hunden, det låter i hela huset när han är ute och jagar fåglar eller vad det är han tänker på.

Kristina


Ingen lär av dina misstag

Det går bra nu. Rysk kaviar på ett fat nu. Kompis det går bra nu.

Helgen var guld, party, jobb, jympa, mat, god hundgärning, fix+trix, möte och teater. Mamma och jag såg en midsommarnattsdröm på stadsteatern, den vaar grym, se den. Fy, va bra. Rickard Wollf, shit pommes, man blir ju bara glad.
Ja, fredagens överraskningsfest för Erik och Dan blev minst sagt lyckad. Det var skoj. Om man bortser från vissa saker. Men övervägande var det topp.

Jag fick en känsla av att livet går åt rätt håll. Jag inkaserar pengar, får snart mitt jättestipendium, Pokémon vinner scouternas natt, jag är glad och nöjd helt enkelt. Är inte det underbart.

Det känns som jag inte borde sitta och skriva det här egentligen, men jag fick lite dåligt smavete när jag insåg att jag inte skrivit på hela helgen. Men jag orkar itne skriva så mycket faktiskt.
Imorgon blir det jobb på Stadshuset igen (eller the Cityhall som min kära vän säger), det blir kul och det betyder pengar, det är bra!

Yessy, dagen har betytt historia, teorijympa, långlunch, globen, svenska, hundpromme, jympa med Hurtmalin, middag och nu är det nu. Imrogn blir det alltså skola och jobb som gäller.

Nu ska jag lyssna på min nya skiva som jag inte köpte för att jag ville ha den, nej, jag köpte den för att den såg bra ut på utsidan. Det var så att jag, Ben, Dan och Julia var inne på Rocks i Globen och där fanns en låda med "4 för 100" och vi valde varsin som såg snygg ut, utseendefixerade jävlar som vi är. Jag fick nog båttennappet, men jag är glad ändå. Mc Lars är kanske min nya popidol. Vem vet?

Kärlek åt livet
Kristina