Tisdagen

Hej hopp.
Idag är jag lite trött. Har iförsej inte kommit så långt än. Bara gått upp, ätit frulle och sitter här vid datorn. Men nu ska jag klä på mig lite kläder, göra något viktigt och sen gå ut med de 3 hundarna. Jä.
Jag är ledig idag alltså, det är himla skönt må jag säga.
Fast det är lite tråkigt när ingen annan är ledig, men men. Imorgon är det matteprov, igen. Sen är det mamma mia på fredag och des-lång i helgen. Hum.
Jag längtar till våren.
Punkt slut lingontjut
Kristina

hihi

Min syster är så söt.
Och jag är glad.
Fortfarande.
Jag ska snart gå och lägga mig.
Läsa min urläskiga bok om vampyren.
Den är spännande.
Jag är ledig imorgon.
Det kommer bli skönt.
Sen är det fullt ös medvetslös resten av veckan.
Jag satt och funderade på raggningsrepliker för att jag läste om det i någon skum blogg.
"Ska vi träffas och hånglas"
Är ganska bra.
Ska nog börja köra med den.
Puss och godnatt
och
Sov gott hallonkompott
Puss och hej nudelgrej
Kristina

Hej

Hej,
idag är en bra dag. Det är en måndag. En bra dag alltså. Varför? Jo, det känns bara så. Jag är glad. Jag åt på tacobar till lunch, det var gott. Hade historia på morgonen, en ovanligt bra lektion för att vara historia. Hade lunch och sen tyska. Det gick väl hyffsat. Sen var det samhälle. Jag höll i klubban på minidebatten och skrev som bara den (är journalist i vårt demokratiprojekt). Sen slutade jag. Skyndade hem. Gick ut med tre hundar och nu sitter jag här och skriver, samtidigt som jag pratar med två Jonasar. Alla heter Jonas  nu förtiden. Det är lite svårt tycker jag. För man vet knappt själv vem man pratar om när man säger det. Nu tog jag i lite mycket men eller hur, det måste vara värsta invationen av namnet Jonas.
  Japp. Ikväll ska jag på lagbesök. Hos Älvsjö. Igen. Inte samma lag dock. Inte dom som sitter och dregglar choklad över hela bordet, hoppas jag. hehe. Men men.
  Nu ska jag nog få lite middag av min snälla pappa och sen knalla till bussen. Buss är himla mysigt. Jag åker buss alldeles för sällan. Får börja göra det oftare.
Tjopp och hej!
Kristina

Höm, söndag

Nu är det söndag. Igen. Himla snabbt tiden går. Nu låter jag som typ 78 år men eller hur, helt alldeles nyss var det ju söndag, skumt.
Malin och Julia kommer snart hit. Jag hade tänkt att baka en kaka men när jag kollar i kylen finns inget smör!!! Då blev jag inte så glad. Men men.
Jag orkar visst inte skriva så mycket idag. Det var så mycket annat som hände...
Blubb. Ha en bra dag. Och föresten boken 'låt den rätte komma in' e svinbra.
Puss och hej
Kristina

Skratt

Jag har fått en ny blogg att läsa. Den handlar om "män, sex, svek, deprissioner och vänner". Helt galet tyckte jag och min syster och började läsa. I slutet stod det här:

Ps. Det ligger en halsduk hos mig. Den luktar man o jag blir kåt som en båt. ds

OJ!
Hur blir man när man är kåt som en båt undrar jag... Shit pommes, måste nästan undersöka saken.
Puss och hej nudelgrej!
Kristina

Lördag

Hej. Idag är det lördag och jag är hemma, helt ledig. Helt borta från alla måsten, bara vara hemma, ta det lugnt, njuta. Okej, jag var på jympa imorse, men nu är det brotgjort så nu kan jag bara vara. Har ett måste kvar idag, gå ut med hunden vid 4 men det blir inte särskillt ansträngande..
I veckan har jag gjort ganska mycket som vanligt, haft matteprov, varit på lagbesök, åkt pulka, träffat Linn osv. Det var kul att träffa Linn igår. Jag Frida Danne och Linn var här, vi åt, pratade, såg på Smala Sussie och åt popcorn (poppade i kastrull). Det var mysigt.
Igår hade jag alltså matteprov, det gick bra, det var bara en deluppgift jag inte hade någon aning om, men men, det ska vara lätt med G-prov, annars känner jag mig så dålig. Vg/Mvg-prov på onsdag, humprf... Vi fick våra betyg i levnadslära i veckan, jag blev mycket nöjd (MVG!). Och motiveringen var godtaglig. Mm..
Nästa helg är det Ds-lång och helgen efter det FOOK i Norrköping, sen har jag en helg ledig och sen är det lov. Körigt... Om jag inte skulle vara borta så mycket resterande helger skulle jag ha varit på Gilwell nu, lagat mat.

Jonas fyller 30 år idag
, han är bäst. En sån människa som man bara tycker om så mycket, som man bara vill vara med, prata med eller bara vara tyst med typ hela tiden. Jag är så glad att han finns.

Mina klasskamrater (höh) ska komma hit imorgon. Malin ska få ny frisyr och vi ska leka lite, det blir roligt. Dom är så himla bra allihopa. Tur att jag hamnade i samma klass som dom, jag blir så himla glad bara att se er!!!! Skoldagarna skulle vara himla tråkiga utan er nudlar!
Jag ska göra en lista över vad jag ska ha i mitt hem när jag flyttar hemmifrån. Alltså typ snabbmakaroner, saft, värmeljus och sånna där nödvändigheter. Jag tänkte på det nyss när jag var på Bea och storhandlade med mamma. Jag längtar så himla mycket tills jag får bo själv, får slänga kläder på sängen lite hur jag vill utan att någon bryr sig. Få äta snabmakaroner till lunch utan att få en föreläsning i hur onyttigt det är att bara äta makaroner hela tiden, fet mat och att barnen bara blir tjockare och tjockare. Jag är ganska trött på det. Men tyvärr är det ju ett tag kvar.

Jag köpte en kokosnöt idag för 8 kr. Den ska jag försöka få upp nu och när jag fått det ska jag sätta mig i en fåtölj och läsa, bara ta det lugnt, fatta va sköööönt!!! Vad skönt det är att bara vara ledig, jag njuter så mycket.
Puss och kram och ha en bra dag!
Kristina

Tjoolahopp

Hej hopp sockertopp!
Idag är det torsdag. Snart fredag vilket betyder att jag får träffa min ängel Linn som kommer upp från Skånelandet! Helt underbart! Jag längtar så nudel!
Men som sagt det är bara torsdag, imorgon har jag G-prov på procent...
Det är himla dumt att man ska gå upp så himla tidigt på mornarna, blubb.
Idag ska jag nog köpa nya lurar, ååå dom e så fiiina!
Men nu ska jag göra mig fit for skola.. Tjooooohooo!
Puss å hej
Kristina

Wohooo nu är det tisdag

Hej.
Idag är det tisdag. Den började inte särskillt bra. Jag kände mig lite nere. Uppgiven. Fundersam. Jag ville liksom inte. Sen åkte vi skridskor, det var roligt men det gjorde ont i fötterna. Sen åt vi på Sibylla, det var gott, med pommes :P
Sen var det Johanna Thydell på schemat, författarbesök. Det var jättebra, verkligen, hon var så spontan och ja, bra.
Jag är trött idag också... Fast jag har faktiskt packat upp min väska, riktigt duktigt av mig...
Snart ska jag gå och lägga mig, utan svar på mina frågor, det känns ju sådär...
BLÄ
Puss och hej
Kristina

Teckenspråk

Hej,
jag har precis kommit hem från Au-kursen på Gillwell, det var roligt.
Det är så himla coolt hur man kan lära känna varandra så himla väl över bara en helg.
Svintufft tycker jag.
Mickes (vår vux) föräldrar är döva, därför kan han teckenspråk. Vilket alla nu blivigt otroooligt duktiga på. Japp, jag kan allt, nästan.
Hum, nu ska jag visst stänga av här enligt min ... mamma.........
måste bädda sängen.
Puss och hej favoriter!

Elisabet e det bästa jag vet, hon e otroligt het, Elisabet

Hej hopp och tjo faderitan
Jag är glad idag. Jag ska åka på kurs. Au-kurs. Scout.
Jag kommer se så himla scoutig ut. Faktiskt. Jeans, kängor, SCOUTSKÄRP och ny scoutskjorta.
Så himla snygg helt enkelt. (höhö)
Den här veckan har varit mycket stressig men som sagt jag lever än. Och klarade allt som skulle göras. *lättnad*
Snart är det måndag.
Puss och kram och ha en jättebra helg!
Kristina

Fy vad jag är bra

Fatta, jag vaknade klockan 6 imorse! Gick upp kvart över och har suttit och pluggat, på morgonen!
Snart har jag klarat den här veckan, fy vad jag är bra.
Nu har jag precis rättat min text om flugornas herre och skickat in mitt engelskarbete. Nu har jag bara en liten läxa till imorgon och ikväll ska jag vara hemma. Packa och plugga.
Idag ska jag äta sushi till lunch :) smarri!!!
Jag är helt enkelt så himla bra
(OJ!)

Ingen stress

Min syster säger att jag inte ska stressa när jag bara är 16 år. Jag vet inte om jag verkligen kan hålla det. Jag får panik när inte jag gör grejer klart och lämnar in i tid, skickar mejl till de som ska ha viktig info osv. Det går liksom inte att skita i grejer. Pust. Nu ska jag läsa ut min bok, Flugornas Herre...... gå till skolan ha filmkunskap hela dagen, direkt på au-möte i Solna och sen hem och plugga. Vilken toppendag!
Tur att det finns de som gör en glad bara man tänker på de. Bara den här veckan kunde vara slut så det blev helg. Nästa vecka är det lugnt igen. Varför ska allt komma i vågor?
Shit pommes frittes helt enkelt.
Ha det bra idag.
Puss och hej

Hej hopp sockertopp

Den här veckan blir kaos.
Det är så mycket jag ska hinna att jag redan nu känner mig helt otillräcklig.
Shit pommes.
Jag måste plugga nu med det samma.
Puss och hej

Tjohej!

Idag har jag
Ätit frukost
Mejlat
Läst
Gått promme med hunden
Ätit lunch
Idag ska jag
Plugga
Gå empromme med hunden
Stryka min tvätt
Äta middag på kina rest

Jag börjar tvivla på om jag kommer att hinna med allt. Men det löser sig nog i slutändan. Nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa Flugornas herre som ska vara utläst till på onsdag. Woho! Det här är en seghelg.
Puss på alla!
Kristina

10 dagar.

På det här stället får man prova på i 10 dagar, sen får man välja på att betala eller ha reklam på sin sida. Trots att det är otroligt fult måste jag välja reklamen. Flåt.
Nu sitter jag här med en vinterlatte. Kaffet heter kryddigt viterkaffe, helt gott :)
Jag ska visst städa mitt rum sa mamma. Shit pommes. Det är alltid lika svårt att börja, precis som med pluggandet. Men jag måste väl. Sen tänkte jag duscha och sen plugga. Ja, så blir det. Bra. Jag måste ju vara lite snygg även fast jag bara ska plugga. Annars sitter jag ju bara och tänker på hur ofräch jag är. Sån är jag. Mitt kaffe blev inte så starkt. Det ser mer ut som te. :D Men gott ändå. Har ätit pannkakor till lunch, busigt, hihi. Sånt man kan göra när man råkar vara ensam hemma och det inte finns någon pasta i huset. Och om man häller i lite vaniljsocker blir det extra gott, men det gjorde förståss inte jag :S
Mot städningen!!!
Woohooo!
Kristina

Hoho

Jag blev väckt klockan 9 för att följa med mamma på jympa klockan 10. Jympan var inställd när vi väl kom dit. Vi åkte hem igen. Så jag gick ut med hunden istället, det var roligt. Han lekte med 10 hundar, på en och samma gång. Bland annat två till welshar. Pussilago.
Idag ska jag plugga. Jag har bestämt det. Först ska jag nog äta lite pasta så jag hinner bli lite motiverad, sen ska jag plugga.
Hoppas alla får en bra dag!
Pussi

Idag

Idag har varit en bra dag.
Jag är bara så himla trött nu.
Tror att mitt arbete om Mary Wollstonecraft blev bra, det kändes så.
Vi åt tacobuffé idag, det var gott.
Nu ska jag lägga mig i min stoooora säng och titta på let´s dance eller något annat som intresserar mig ooootroooligt mycket.
Tack och hej för mig, ät mycket leverpastej
Där fick jag till det va :P.
Ernst, jag ska säga dig att det där var ett nödrim!
Tjohej
Kristina

Sol, vind och vatten

Hej.
Idag blev en fin dag. En dag att minnas. En dag att tänka på. Tänka tillbaka och minnas. Farfar.
 Min syster är så klok. Igår skrev hon en kommentar till mitt inlägg att begravningar är bra för då förstår man vad som hänt. Jag läste det nyss. Imorse tänkte jag. För mig sitter farfar fortfarande vid köksbordet på Kasärngatan när vi kommer och hälsar på. Han satt där för mig. Jag hade inte förstått. Jag kunde inte ha förstått.
Begravningen var fin. Fin musik. Fin stämmning. Bra präst. Och om farfar varit med skulle han ha sagt "men va fint ni har ordnat med det här, å va fint det var å vilken fin musik". Solen sken och det var fint väder. Systrarna sisters återförenades med sin bror. Vår bror Joakim. Det var en fin dag.
När jag skrev rubriken tänkte jag såhär:
Sol: Solen sken på min farfars begravning. Bara för honom. För att han alltid hade humöret uppe. För att han alltid var glad och brydde sig om allt och alla. Intresserade sig om vad som hade hänt och satte alltid andra före sig själv.
Vind: En vind blåste bort när farfar dog. En vind som spred glädje över världen.
Vatten: För farfar var det värt att fälla en tår.
Nu efter att ha varit på begravning och varit i deras gamla lägenhet börjar jag förstå att min fina farfar inte finns mer. Men en sak är säkert. Han var en fin man.

Rune Bogren 13 maj 1916 - 16 december 2005


Nu ska jag sova
Godnatt!

Onsdag igen...

Hej.
Idag är det onsdag. Det var ganska kul att vara i skolan och träffa alla igen. Min klass är verkligen bra och rolig. Idag har det varit en bra dag.
Imorgon är det begravning. Det känns lite konstigt att en begravning ska vara det första stället vi träffar vår halvbror på för första gången på elva år. Men det kanske är bra, eller nej. Begravningar är hemskt. På min begravning ska klädseln vara svart underdel och grön överdel. Grönt är fint och jag är inte så svart av mig.

Nu ska jag skriva på mitt arbete om Mary Wollstonecraft. Hoppas det blir bra.
Karin min älskade syster, du är bäst som älsta storasyster och det hoppas jag att du vet!!!!!!
Puss och kram och ha det jättebra!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig!
Imorgon börjar skolan!
Jonas är bäst!

Puss och kram och godnatt!
Kristina

Tisdag.

Hej hopp!
Efter gårdagens skrivelser känner jag mig ganska tvungen att skriva ett långt inlägg såhär på morgonkvisten. Okej, inte bara för att jag måste utan faktiskt för att det är kul. Det är himla kul att skriva. Tycker jag.
Nu är jag uppe såhär tidigt idag igen. Men idag behövde jag inte bråka med en trasig mobil utan nu låg min lilla kärlek (:S) snällt bredvid mig och bråkade inte när jag skulle sätta på den. Igårkväll låg jag och undersökte lite funktioner och råkade träffa på tre spel. Jag har faktiskt prövat alla en gång, men jag kan ju inte skryta med att de var så himla roliga. Nej. Det var någon rörmokargrej, då man ska bygga rör så att vattnet rinner från en punkt til den andra. Jättelätt tänkte jag och började, det var schiiiitsvårt! Jag lyckades inte kan jag ju meddela. Det andra var Harpan. Det var inte så kul, för det är så himla lätt och ja, man tröttnar snabbt. Det tredje spelade jag nu innan jag gick upp, för det gick inte att stänga av ljudet på så jag ville inte väcka hela huset igår. Men i alla fall. Golf. Jättetråkigt och till mig säger den "RIKTIGT DÅLIGT" jaha, tack så mycket, jag ska aldrig spela det igen. Jajaja. Livet går vidare.

Idag ska jag göra ganska mycket saker.
1.Skriva fördjupningsuppgift till levnadsläran
2.SKriva persongruck av Mary Wollenstonecraft till idéhistorian.
3.Träna
4.Gå ut med de tre hundarna och Jerry på lunchen
5.Gå eftermiddagspromme med Ladyloveli (Cirrus)
6.Hämta ut en tårta på BEA
7.Au-möte med Birka
8.Äta.
OMG! När ska jag hinna allt det här. Måste nog sätta igång ganska snart, jag vet faktiskt inte om jag hinner träna, får kanske ta det på fredag istället... Hum.
Imorgon börjar skolan. Jag ska bara gå två dagar i skolan den här veckan. På torsdag är det begravning. Systrarna Sisters ska återförenas med sin gamle bror. Det blir lite spännadne sådär. Nu spelas "Du e min man" på svenska favoriter, jag blir så glad av den. Det behövs idag, fokusera på det jag ska göra nu!!!
Kanske jag ska ta på mig stegräknaren idag också? Jag får tänka på saken. Nu ska jag nog gå in i duschen. Och sen göra levnadslära och sen eftermiddan får gå till idéhistoria, ja, så gör jag!

Puss och hej leverpastej!
Kristina

Dagens steg

Hoho. Nu är det kväller. Jag ska snart gå och lägga mig. Idag har jag gått 12443 steg :D. Stegräknare är roliga grejer! Hihi!
Puss och kram och godnatt!
Kristina

Bild.

Jag och Daniel i backen!
Här är jag Och Daniel i backen!
I lördags.


Stegräknare

Pappa fick en stegräknare i julklapp av Annika. Jag har på mig den idag. Hittils har jag gått 9022 steg, rekomenderat för en dag är 10 000. Jag tror jag kommer gå mer. Jag är så himla bra helt enkelt. Nu ska jag fortsätta med min slutuppgift i levnadslära.

Så fin.

Jag har köpt en ny mobil. Nokia 6101. Den är fin. Och så kan man göra allt och lite till med den. Mm Mm Mm...  Såhär ser den ut:
Min mobbe

Mobilen.

Igår när jag skulle gå och lägga mig låg det en urklippt artikel på min kudde. Den handlade om cheap mondays framgång och logga. Min syster (Annika) har skrivit om den i hennes blogg så om ni är intresserade kan ni läsa där.

Jo, i alla fall blev jag lite piggare när jag hade läst den där och tog fram papper och penna och började skriva av min telefonbok. Fortfarande har jag ca 50 kontakter kvar att skriva av. Hur kommer man då på tanken att göra något så fruktansvärt idiotiskt? Jo min käraste mobil har nämligen helt gått sönder.
Tecken nummer ett: En morgon när jag satte på den var jag tvungen att ställa in tid och datum, helknäppt tänkte jag och gjorde precis som den ville. Efter frukosten kom jag på att jag kanske skulle kolla om allting verkligen var som vanligt. Alla mina fina bilder var borta, alla! Det var nästan så att jag svor högt för mig själv, nästan. Jag tittade vidare, ringsingnalen var "riiing riiing riiiing riiing", alltså hur kul är det på en skala, jag skulle skämts ihjäl om den ringde när jag sarr på tunnelbanan. Fy usch! Jag tittade om allt annat i galleriet hade försvunnit, men, det var kvar. puuuuuh. Något skumt hade hänt och jag visste inte varför..!!
Tecken nummer två: Jag ska ringa till min kära vän Ben, eller ha hennes nummer till någonting. Jag tittar i min telefonbok och eftersom kontakten B är rätt nära A bläddrade jag nedåt istället för att söka på bokstaven B. Andy stod först, det ska han inte göra, sen kom Eva Hagman, ockej, tänkte jag. Nu är det verkligen något som är fel. När jag bläddrade upp från Eva kom plötsligt de resterande E-kontakterna, David Syk och Daniel Larsson. Sen kom T. Då inte slutet på T utan mitt i. När jag bläddrade ner därifrån kom resten av T och U och Å och sen BEN! Va? Bara helt plötsligt, sen kom en A-kontakt, efter B!!!! Shit pommes frittes! Jag bläddrade ner lite till och sökte på B. Inga träffar.
Tecken nummer tre: Min mobil ringer när jag och Daniel står i liftkön, den är fulladdad. Bra tänker jag trycker på svara och sätter mobilen intill örat. "pippip pippip pippiiiiip". Den dör. "Okej"Det konstiga var att det gick att sätta på mobilen igen, skriva sms och så, men när man ska ringa eller blir uppringd är detbättre att dö, tydligen. Jag funderar på om den har blivit gay. Han kanske inte vill pussas med mitt öra längre...
Tecken nummer fyra: Nu skulle jag ju kunna skriva alla byxor äro dyra, men det är tråkigt så jag skippar det. Imorse när jag vaknar, slår på mobilen, tittar på klockan, lägger ner den, blundar, gosar lite med hunden och efter en stund tittar jag igen. Klockan är fortfarande 7.53. (Vad jag gjorde uppe så tidigt kan man ju fråga sig, men jag ska vara duktig idag.) Jaha, tänker jag och låser tangenterna. Då, när skärmsläckaren kommer på står den klockan på 07.59. Jag förstår verkligen ingenting. Ska kolla vad den står på nu. Vänta lite bara. VAAAA? Nu står båda på 08.50. Helt sjukt det här!
Fråga: Tycker jag att jag behöver en ny mobil? Svar: Ja.
Därför ska jag köpa en idag. En fin en, mums. Tänk att man kan bli så lycklig av att tänka på en mobil :D
Wohoooo! <------ det är nog mitt favvo-ord att skriva, det ser så fint ut, tihi.

Puss och kram och ha en bra dag!

Dagens betraktelse

Såhär va.
Jag har precis kommit hem från landet, det blev 2 underbart iskalla och soliga dagar och 1 lite dimmigare kall dag. Men skoj var det, det känndes bara lite i benen igårkväll :S. Daniels bästa komentar blev nog: "Jag tycker man ska hålla igång på sin fria tid". Så söt. Annars har hans mest välanvända ord varit "standard", jag är bara lite less. Och "sattääh", shit pommes... Jaja, det har varit roliga 4 dagar! -20 när vi kom upp och -11 när vi åkte hem och mellan de temperaturerna har det hållit sig... Oooh.

År 2005:
-Massa Au, helg, kurs, möten, avtackning x 2, ctf som inte blev av på riktigt, försmak, ting och luciafika.
-Vanliga scoutmöten, läger på kopparbo, en helg på Towes land, scouternas natt mm.
-Ds, långhelg, verksamhetskonferens, dst, fst, julsupé.
- Vässarö på valborg och midsommar
-Tomte på SLUG, Lär dig ta plats på Kjesäter.
- Mysteriumåterträff
-Hunden kastrerad :D
-Pariiiiiiiis!!! med mamsen och Karin <3
-Mamma investerade i hälsingelandet, vårt alldeles egna lilla Ramsjö!
-Enskede skola var med på Melkers krogakut :D
-Dublin med kören som jag övergav sen...
-niornas BAL!
-Worthing!!!!! 2 veckors språkresa med Towi och Anki, ååååååh, va kul det var!!!
-Bröllop i grannträdgården :) *myyyys*
-Började Värmdö gymnasium på sam-kultur, första klassen på programmet, wohoo!

Det är en lite ungefärlig beskrivning av mitt 2005 som blev ett ganska bra år :) 2006 kommer nog också bli bra, hoppas jag!

Nu ska jag ta och packa upp min väska, eller ja, den är redan uthälld på golvet så jag ska sortera in i lådor och slänga i smutskorgen ungefär :P. I onsdags köpte jag nya byxor och en kofta som jag letat efter i hela stan, jag var överlycklig när jag hittade den :) den är sååå fin! Grön och gårrandig med stora gröna knappar!!!!! Helt fin!
Skriver snart igen!
Kristina

Här är min fiiiina kofta!!!!!!!!!!!!!!!
Min fina kofta!

Landet


Det är 17-18 minus i hälsingelandet, å jag ska dit.... nu.
Malin å nudelben! Jag blir så himla glad när jag är med er, tack för idag sötnudlar!!!! :*
Kommer åter på söndag. Ha det bra tills dess!
Pussii Kristina

Onsdag

Här är världens finaste hund :*

Världens finaste hund!

Hej, idag är det onsdag och jag är uppe tidigt. Jag ska faktiskt hinna med ganska mycket idag. Ska duscha och klä på mig, ta med hunden till tvärbanan och lämna in honom hos frissan. Medan han är där ska jag åka till gullmars och lämna det ena av mina sl-kort och få lite pengar. Sen måste jag handla, antingen i globen eller vid skanstull, det beror lite på hur mycket tid jag har. Sen ska jag hämta hunden, gå hem och packa. Äta lunch - åka in till staden. Träffa sötkorvarna Ben och Malin. Innan 5 måste jag dock vara hemma för då kommer Daniel och vi ska åka till landet vid 6... Det här blir stressigt.
Det var lite om dagen.
Frågan vad man ska bli när man blir stor är något som alltid återkommer. Jag vet inte vad jag ska bli men jag har några riktlinjer. Jag vill kunna hjälpa till, hjälpa människor, men samtidigt använda mitt skrivande och mina egna tankar och ideér. Jag vet inte om det kommer fungera så bra. Jag menar, hur många jobb är helt skräddarsydda för mig, och hur många utbildningar? Innan jag börjar det riktiga livet med jobb, familj, bil, villa och så så ska jag ha roligt. Det är det enda jag har bestämt. Men det är framtiden.
Idag får bli en lite stressdag men jag får ju belöningen imorgon när det är skidbacken som gäller :D
wooohoo!
Ha det bra!
Kristina

 


Min alldeles egna blogg

Jag

Nu kan jag ju inte vara sämre än någon annan och inte ha en egen blogg. Därför är den nu här, Kristinas alldeles egna blogg! Tussilago är ett fint ord tycker jag så därför fick den heta så.
Vad har man nu en blogg till? Mina tankar går väl ungefär såhär: Jag sitter ganska mycket vid datorn, skriver, kollar runt, läser, chattar och så. Därför kan jag lika gärna ägna fem minuter varje dag åt att skriva ett litet blogginlägg. Jag skriver nog om lite allt möjligt, sånt som rör mig och mitt liv helt enkelt. Tankar om dagen, drömmar, fritid, kompisar och annat skoj (mitt liv är ganska roligt ur min synvinkel).
Ja, då är det tvåtusensex då. Det är många som drar skämtet noll sex, men en sak som jag har tänt på är  att det är mest de som verkligen inte kommer hålla sig till noll sex som drar skämtet. Det kanske blir roligare då, vad vet jag? Jag tycker iafallall inte det är speciellt kul, men det kanske det är, för vissa. 
Blir det här ett bra år då? Ja, jag tror det faktiskt. Det känns så, det känns som  mycket kommer hända, som vanligt. Sommaren blir i alla fall fullspäckad, får försöka trycka in några "vila och ta det lugnt" veckor på landet också, typ en och en halv, det är allt som inte är uppbokat än :S jaja. Det blir säkert bra.
Imorogn ska vi till landet. Jag, mor, far, hunden och Daniel. Det blir roligt att åka skidor igen, det var ju en hel vecka sen sist, tihi.
Hoppas alla njuter av lovet som jag :D
Ha det jättebra!
Kristina