Allsong

Det kan ju inte vara någon som missade att jag var på Skansen i tisdags. Typ hela 2 sekunder i sändning, eh, har du missat det har du haft blinkersen på vid fel tillfälle. En old classmates pappa sprang förbi mig igår och ropade glatt och högt att jag visst hade varit med på TV. Oh ja. Till och med i skogen på Kållandsö lyckades jag snirkla mig igenom rutan. Hallå, 11 timmar var värt var enda sekund för mina sekunder of fame! Ja, vi var på Skansen klockan 9. Men se, det lönade ju sig faktiskt.


    

Ja, det var en lång väntan, men med lite sällskap, kortlek, tidning, sol och sura remmar gick timmarna ändå frammåt.



Anders kom med bullar, men! Han hade inte bakat de själv, det var jävla gifflar, så jag tackade nej...

              

Christer repade ett antal gånger och gjorde ett antal olika poser... Snygg va? Tillägnat damerna i min nya släkt :P


 

Och ni som trodde att Håkan alltid var söt som socker, hade tyvärr fel...

 

 



Men visst kan han om han vill

Ysselpyssel

Jag bättrar på min vuxenpoäng genom att gå på intervju var och varannan dag.
Men, pyssel är ju en av min stora hobby. Att pyssla. Är det inte underbart. Så fritt och brett, man kan välja precis vad man ska göra och så kallar man det för att pyssla. Förra veckan satte jag igång ett projekt med en gammal korkanslagstavla (säker typ 19 spänn på IKEA som för övrigt är min absolut bästa affär) jag slet bort korkryggen och målade ramen i rött och oranget men sen fick jag annat på kroken. Idag var jag in på LAGERHOUSE och köpte en gardin för 19 spänn! (Hade kostat 99! ) Jag köpte även två underlägg som var mest sladdriga i ceris och gult. Dessa limmade jag och fixade med och tjoff satte jag ihop de med korken och ramen och se där! Värsta grymma örhängestavlan. Känner att min pysslighetskala för idag är på topp..

Fin VA?

  

Själv är jag mer än nöjd. Jag har även köpt en sjukt snygg klocka på Ur&Penns superrea för 29 spänn, den är grön och har en liten digital skärm.

I veckan hoppas jag på att få mitt underbara startpaket av Photopearls. Läs om det säger jag bara, det nya REVOLUTIONERANDE pysslet.

Återkommer om fler pyssligheter.

Vuxen?


Jag:



Jag trivs ganska bra med livet som det är just nu. Jag kunde ha sluppit den här koppla-av-förkylningen men det är väl sånt man får ta, man kan inte ligga på topp jämt. Imorgon ska jag börja mitt vuxenliv med att gå "börjaövningskörakursen" med mina två kommande handledare, mamma och pappa. Måste ju hinna före systrarna som är fem och åtta år äldre. Sen på onsdag ska jag ta ytterligare ett kliv genom att gå på lägenhetsvisning (28 kvadrat i Farsta strand) som mamma misstycker. Men vaddå man får väl göra allt som krävs för att få lite mer vuxenfeeling. Som om inte det vore nog ska jag på intervju på torsdag för MediaMarkt som ska öppna i Nacka Forum (eller som Nacka och Värmdö säger, Forum Nacka, det är som man tycker). Ja, vad ska mer krävas. Barn kanske? Men, nej jag tror vi har nog av det. Barnjympa, barnvakt för mig och barnskötare på heltid för Adam. Men övning får vi, absolut. Förlåt mamma, du vet att mina kompisar ringer varje kväll 20.00, så du behöver inte oroa dig. Och H ska ju bli gudmor så hon kommer väl inte tjata som vanligt heller på ett tag.


Nej, utbildning är A och O till ett framgångsrikt liv. Och det skulle man ju kunna tycka men för nu tycker jag det räcker för ett litet tag. Speciellt efter att ha fått hem mitt slutbetyg med 11 MVG, 19 VG och endast 3 ynka G. Jippie. Jag klarar mig nog. Jag slog till och med mig själv då jag gick ut grundskolan med endast 10 ynka MVG och endast 6 VG. Ha! Men då var det förståss endast 16 betyg...


Ja, ni som var här på studenten ska ha fått hem ett tackkort med bilder och för er som inte var det kan jag kosta på er ett par också.


                
      


 Tack!

Fy fan vad jag e bra, fy fan vad jag e bra




Jag har tagit studenten.

Fy fan vad jag är bra.

Med en resväska, en dator, 4 skålar, 3 muggar, 3 böcker, en träningsmatta, en laminator, ett gummiband, pengar, 2 st hantlar, servetter, bakbok, pennor, en väska, ett picknickset osv är jag faktiskt en lyckligare människa. Inte bara för sakerna såklart. Men nu är det ingen som kan säga någonting, nu är det upp till mig, vad jag vill göra med mitt liv, det är mina val, ingen annans.

Min bästa tid är nu.