Fest i val

Förra året var det en dröm
I år, en verklighet
Peace and love och Borlänge,
nu, äntligen
kommer jag
Som jag har längtat

Lova
Håll mig alltid i handen


image171













Hej
Kristina heter jag
Jag är kär
Och idag har jag varit lyckligt kär i ett halvår
För ett halvår sen var det juldag
Men idag är det sommardag
Och vi ska hand i hand leva livet

Jag är lycklig.

Here we come


Jag har hittat mitt andra hem.
RUSTA. Va? Finns en bättre affär? Nej. Förlåt Towe att jag åkte dit utan dig, men vi var ändå där och då fanns ingen återvändo. Jo. Adam och jag har varit på utflykt. Till Kungens kurva, ätit gå i mål ikeakorv till lunch och handlat tält, sovtäcke och press på Rusta. Nu är vi laddade för festival. Sovtäcke är den nya stora trenden. 99 kr st och se hur vi har kopplat ihop dem, vips - en dubbelsäng där tårna aldrig pekar utanför täcket, som en påse där man stoppar ner sig själv och den man vill ha med sig. Revolutionerande.
Jag älskar det.


image169

image170


99 kr... Puh, jag är matt.

Puss K

Trött på att vara objekt


Fallet var ett faktum.

Jag vet inte vad som egentligen hände. Det blev mörkt. Han kom. Lyfte. Tog tag. Fick mig att stå. Jag stod. Såg väl förfärlig ut. De sa åt han att sätta mig ner. Jag satt. Grät. Skakade. Huttrade. Frös. Ville inte vara med.

Adam och jag hade haft världens mysigaste sommarkväll ute i Hellasgården. Klockan började närma sig nio och det var dags att cykla hem. En underbar kväll med fläktande vindar där vi susade ner för backarna i Nacka. Det var så fint och vi var världens lyckligaste. Tills. Utanför Fredells. Pang. Jag slog i backen. Adam slängde sin cykel och sprang, tog armarna under mina och lyfte upp mig, för att titta om jag levde var nog huvudsyftet. Det gjorde jag. Plötsligt var vi inte ensamma. Det var två till där. Som sa att jag skulle sätta mig, plockade upp min cykel, frågade om de skulle ringa taxi osv. Det finns så snälla själar i världen. Sen satt jag bara. Grät, huttrade, skakade, ville bort.

DET VÄRSTA JAG VET ÄR ATT VARA TILL BESVÄR

och det var just det jag var. Jag hade gjort en underbar kväll till tragedi. Helén kom farande. Vi kom snabbt hem. Adam cyklade hem på tio minuter. REKORDSNABBT. Shitty. Jag var vid ganska gott mod. Men inte han. Hjälp, chocken kom efteråt. Gråt. Snyft. Fåtal ord.
Te.
Läggdags.
Sova.
Det gör ont. Men jag är helskadd. Har bara så jäkla ont i käkarna. Från hakan och upp till tinningarna. Det gör göront, slog i hakan nämligen.  Jaja, life is life.

K

Grattis till vinsten

Jag har inte slutat skolan än.
Här sitter jag, 30 grader i skuggan och slutar inte skolan förän om en vecka.
Va? Är det rätt?
Nej, inte på något vis.
När det är sommar ska man vara ledig och inte tänka på något annat än allt kul som ska hända.
Eller hur? Jag vill också ha lov, som alla andra..

Idag är jag 17 år, 8 månader och 30 dagar. Vilket jag är ganska nöjd med. Jag har levt i 6 481 dagar och tycker jag har hunnit med en himla massa bra saker. Snart har jag bara sista året kvar i gymnasiet (längtar som en gris) och tycker att jag känner mig ganska redo för livets upptäckter.

Jaja, livet går vidare och i tisdags tog min älskade äntligen studenten. Åh, va kul det var och alla var så glada. Det blev världens finaste dag och han var lyckligast av alla.

image168


Uppdaterar när jag känner fört...
Puss
K