Jag vill försöka. Nej. Jag ska. Jag ska. Lyckas.


Jag har kommit till insikt. Jag har förstått. Jag ska ändra mig. Bara för tre veckor. Men det ska bli. Ändring. Jag ska sluta. Göra allt i sista sekund. Nu ska jag. Göra allt i tid. Och bra. Så ingen kan klaga.


De närmaste tre veckorna av mitt liv blir väldigt häktiga. Jag har ungefär 750 skolsaker att ta itu med. Mamma och pappa ska åka till La France och jag måste ta hand om hela stora huset med katt och hund helt på egen hand. Jag ska på hajk med skolan i början på nästa vecka och Adams skiva är på tisdag. Jag kommer få hålla ett jekligt högt tempo och prioritera det jag verkligen måste göra. Jag vet inte. Om jag kommer klara. Men jag ska. Jag ska klara. Jag ska klara allt. Bara jag tar en sak i taget och fokuserar på det viktigaste för stunden. Jag kan om jag vill. Som ni kanske vet.

 

Om 7 veckor sitter jag här och då är det skolavslutning imorgon. Så skönt det ska bli. Inga krav. Inga förpliktelser. Bara jag. Och de jag själv vill bry mig om.


"Sommar är roligt tycker jag, sommar är roligt. Då kan man bada, plocka blommor, cykla, äta glass och gunga. Därför är sommaren rolig."


Helt underbart kommer det bli.

 

Okej. Fokus nu. Jag ska plugga. Inte skrika. Jag ska gå på möten. Inte skrika. Jag ska göra mina uppgifter. Inte skrika. Träffa de jag älskar. Inte skrika.

Jag försöker. Se. Jag försöker.

Verkligen.


image167


Kristina