Tydligen jag

Krysset är så go och gla, hon sprider glädje en hel da!

Du är helt underbar och klok Kristina


Alltid så glad, trevlig och söt
Charmtroll som alltid är ärlig och lite mystisk!

Rolig att prata med

Förutom att du är grymt driftig, som du redan vet, så är ditt skratt som en explotion av någonting bra

Du är flitig och duktig och alltid på bra humör!

Kristina du är fett driftig och grym på att ta tag i saker. Härligt!

Sexbomb

Du är allt jag har och allt jag ber om


Visst skulle det vara bra med någon som viskade sånt här i örat på en precis innan man vaknade?


(Vi gjorde positiva listan på en psykologilektion då man fick skriva postiva saker till andra i gruppen)

Prästen

Idag såg vi en film på religonen. Filmen hette "Priest" och handlade inte helt oförklarigt om en präst. Han var katolik och gay. Jag blir så arg.

Okej.

1. Om man tycker det är otäckt/äckligt eller på något annat sett inte tycker att killar hör ihop med killar uttrycker man inte det stötande. Okej. I ett sällskap där alla har samma åsikt kan jag tycka att det är accepterat för då behöver inte jag höra på, men inte fan sitter man och säger högljudda kommentarer när man ser på film.
Exempel: (För er förståelse så var det självklart ingen lärare i rummet) Åh, fy fan nu ska dom ha sex, haha shit, men guuu visar dom det här, åh jävlar, nej, fan, usch fy fan va äckligt.

2. Ursäkta mig. Men hur jävla fräckt skulle det vara att se dig på video i ett vanligt heteroförhållandesex? Va? Det var inte för att visa bögporr snälla ni. Det var för att visa passionen, lusten, de brinnande känslorna som scenen var till.

3. Håll käften. Ni som tycker sådär, att alla borde vara kära i det mottsatta könet. Snälla, gör mig och samhället en tjänst. TALA INTE HÖGT OM DET PÅ EN FILMVISNING!

Tack för mig.

> Slutsats: Mer gaysex på tv så folk vänjer sig

Revolutionerande priser

Plats: Hökarängen.
När: Fredag kväll.
Specifierad plats: Vi - världens konstigaste mataffär


Jag vill ha cider. Det finns ingen cider i liten förpackning men vi hittar ett ställ med 1,5 liters flaskor. Det står 2 för 15 kr. Jaha, men jag vill bara ha en. Tar en, päroncider.

Står i kassakön, lägger upp varorna som vi alldeles nyss lagt ner i korgen. Plipp, plipp, plipp. Pengarna räcker precis på öret. Det gäller att leva sparsamt. Ner med varorna i kassen, som vi ju precis plockade upp ur korgen för att lägga på bandet och ner i kassen och hem och upp igen och in i kylen, skafferiet, frysen... Jag begrundar kvittot, som jag lärt mig.

till min förvåning ser jag något konstigt med cidern. Det står 15,90 + pant. Va?
En för 16, två för femton, varsågoo.
Kan man verkligen säga så. Jag får lilla mannen att fråga kassörskan som råkade vara en man. Han skrattade till lite och sa: Haha, vill ni hämta en till eller?
Jag hämtar en till och Adam får en krona tillbaka.

Skum affär

Det har varit helg och helgen har åtegått till vecka, en ny vecka, en måndag, skola, jobb, träning, plugg. Lite av helgen har jag tillbringat i Hökarängen, då min kära syster var på vifft. I lördags åt jag kantarellrisotto med Gudmor, familj och Adam och somnade sen i soffan och väcktes av en kall varelse kröp ner under täcket vid 20 över 1. Det är så underbart att vakna på natten och krypa nära en varm kropp. Igår fick jag min första artonårspresang. Fatta jag fyller arton om bara en vecka, äntligen, äntligen ska jag bli stor.



Den här lilla saken är min och jag är så jäkla glad.

På söndag fyller jag år. Arton år.