PARTY!!!!!

Nu är det party i Östan Bastun för alla som vill hänga på, fett hett.
Hoppas alla har svinkul på valborgsnatten!
Puss från mig.
Kristina

Hejdå käraste vänner

Om två timmar sätter jag mig på bussen mot Vässarö, den finaste ön av alla.
Det ska bli så sköööönt att bara vara borta från allting ett tag. Men iförsej skulle jag vilja vara kvar här också, känns inte som att så himla många roliga kommer vara där.
Blä vad jag är trött på rätt många människor som får så mycket av mig.. Eller inte många, men två.
Nästa vecka går jag bara tre dagar i skolan :D helt skönt.
Jaja, nu ska jag packa ihop det sista, fika med syster och gå till tuben.
Puss på alla.
Kristina


Fy va dåligt

jäää
Så dåligt är det att man bara får ett halvt glas.. Men bilden passar faktiskt också till min och mamma diskussion om juice, två flugor i en smäll liksom men det var faktiskt itne min juice utan Alexs..



Tussilago

Jag har tänkt på en sak.
Bloggen har verkligen blivit som ett forum för mig, där jag kan skriva av mig, få ut det jag tänker och vill ha sagt och då behöver inte alla lyssna, man kan läsa när man tycker det är intressant eller kul. Helt bra tycker jag. Idag vet jag inte riktigt vad jag vill skriva av mig. Hum.
Idag var det två poeter i skolan, dom var sååååå himla bra. Jag satt bara och njöt. Shit, tänk att ha den ådran de har. Måste verkligen köpa den där rosa boken som en av de visade. Jag är kär. Tänk att dikter kan beröra så mycket. Och att hon kunde stå där framme och bara säga sina dikter, inte ett papper och inte en bok bara rakt ut, från hjärtat, det var grymt!
Redovisningen idag gick väl okej och nationella provet oxå, eller det gick bra, tyckte jag då, får väl se när jag får tillbaks det liksom..
Blä vad jag är sugen på godis, mjölkchoklad mm mm mm...

Hoppas alla har en bra dag!
Puss och pill
Kristina

Oj vad jag är

Hej.
Idag har jag först nationellt provi engelska, oj va roligt. Sen är det prisutdelning i skrivtävlingen och sist men absolut inte minst redovisning på kulturochidéhistoria och historia. Wohoo, lyckad dag!

Igår var jag i Sollentuna och såg Adam spela teater, han var svinduktig och världens tuffaste tönt :P, så söt så.
 
Efter det åkte jag och Daniel till Liljeholmen och Ds-mötet som väntade, vår kära ordförande var inte närvarande så det gick snabbt och effektivt, var hemma redan vid åtta, för jag fick skjuss hem!
Idag blir alltså en himla lång dag, hum, känner inte att jag fick en himla bra början på den dock.

Puss i pannan
Kristina

Alexander Nejdemo

Hej.
Igår träffade jag min vän Alex. Det var roligt och jag tänkte berätta lite om när en Norrköpingsbo virrar omkring i storstaden. Kan tilläggas att vi träffades på en scoutkurs i höstas och har hållt kontakten, han var här på Luciafikat au´t ordnade och jag var på hans arrangemang i februari, nu var han även här igår för att han sitter i en arbetsgrupp för sv scoutrådet och passade på att träffa lilla mej. Så nu är det min tur att åka till landet nästa gång, om vi ska hålla på varannan gång sådär.
Alexander är en mycket pratsam person, han kan nog prata med allt och alla. Jag tror inte han skäms för någonting, han kan verkligen göra allting och har världens roligaste skratt så man börjar skratta för det. Han bränner 700 spänn på en kväll på krogen och springer över gatan där det inte finns något övergångsställe, man vet aldrig när det kan komma en bil liksom. Han har en väldigt stark vilja och har inga problem med att träffa nya människor. Hans charmigaste sida måste vara dialekten som verkligen inte går att sluta tänka på, haha, den är helt hum, hur ska jag uttrycka mig, mustig får bli ordet. När man träffar honom första gången kan jag tänka att man antingen helgillar honom eller tycker han är helt konstig. Han är en bra vän från Norrköping, det är roligt att känna folk från någon annanstans, helt enkelt. 

Från början då. Han ringde mig vid fem och sa att han var klar på rådet, så nu kunde vi ses. Vi bestämde ungefär halv 6 vid centralen någonstans. Han ringde punktligt vid halv 6 och lät lite vilsen men glad som vanligt. Jag beskrev för honom hur han skulle gå och han kom fram till att han måste ha varit himla långt ner eftersom han åkt så många rulltrappor för att komma ut i ljuset. Jag sa åt honom att följa skyltarna mot sergels torg vilket var ett litet problem ett tag men det löste sig. När han kom ut i verkligheten stannade han för att han inte såg mig och frågade i telefonen om jag såg honom, jag sa åt honom att titta efter min gröna vattenkansväska om han inte kände igen mig :P men jag såg honom och ja, så var mötet avklarat. Bland det första han sa var "Var är Mc Donalds?????", vi gick till första bästa men han tyckte det var för mycket folk så vi fick knalla vidare till den vid Hötorget. Han tyckte det var konstigt att så många satt på mcd vid den tiden och sa att hemma brukade han minsann vara ensam på mcd vid den här tiden. Nu kan det ju låta som att han är värsta fettot och äter pommes dagarna i ända, men Alex är typ världens smalaste och man känner sig helt tjock och pluffsig brevid honom om man tänker på det. Föresten så hade han köpt stuprörsjeans som han var mycket stolt över, nuuuu har det kommit till Norrköping, grattis :P.
Mat och glass, jag åt bara glass medans han lämnade sin för att den smält för mycket, shit pommes. Vi pratade om renovering på mcd och därför kom vi in på samtalsämnet Mc café som han visst hade hört om så dit styrde vår kos. Han var inte nöjd med sin äppelpaj han tog, för att den var kall och konstig. Men vi skrattade mycket, tog konsitga bilder och pratade om människor, typ alla som vi båda vet vilka det är, det var ju lite lustigt, hehe. Mitt i allt så ringde Daniel som hade tråkigt, därför pratade han ganska länge, han visste inte vad han skulle göra av kvällen och sa att han skulle ringa igen och säga hur han gjorde.
Alex och jag vandrade vidare, till centralen den här gången för att köpa tågbiljetter, men det gick itne att köpa förän en timme i förväg. Det var ju oturligt tyckte vi och gick tillbaks till ett café vi hade sett. Hehe, ingen brist på kakor :P. Men just det, först gick vi in på en mcd för att gå på toaletten. Under kvällens lopp besökte vi alltså 4 olika mcs plus mc café. Shit pommes.
Vi fikade igen och pratade om hans killar och mina tjejer, eller nej, tvätom, och planerade min nästa tripp till Norrköping. Det blev första helgen när skolan slutat. Coolt. Jag på vifft i Norrköping, skjyssta bananer liksom. Vi pratde även om kompisar, hans vänner blev hans kusin, hans bästis och en annan vän, och jag. Vilken merit liksom, Hej jag är en av Nejdemos kompisar. Om jag ska vara ärlig tror jag att han har några fler men man vet ju aldrig...
Ja, snart blev klockan 10 över nio och vi återvände till centralen för att köpa biljetter och åka hemmåt. Han pratade engelska när han skulle köpa biljetter, hehe. Han som sålde pratade dock svenska tillbaks för att det lät inte riktigt engelskt när han sa Norrköping, typ "van ticket tou Nooooooorrrrrrköping"  Men kul var det. Hehe, vid ett "phonehousestånd" tog vi lite posbilder och satte oss på en bänk för att ha något att göra de sista tio minuterna. Rätt snart ropade de ut att tåget stod inne på perrongen och vi gick dit. Där var en tjej som började prata med Alex "haha, sådär har du varit sen du var liten, hehhehe, vad är det du heter nu igen? Alex......" Ja, kul jul. Hehe. Jo, justdet, när vi gick till perrongen sa han till mig "Tänk om jag chockar dig med en tungkyss nu." Jaha, tänkte jag varför skulle han göra det som i värsta filmen, men han bestämde sig ganska snabbt för att inte göra det. Bra tyckte jag, för det känns faktiskt bra att ha några killkompisar som man inte hånglat med, hehe. Kram och hejdå och kram och hejdå igen. 
En bra kväll.

Sen kom jag hem till mamma som säger att jag måste komma och kolla på super size me, vilket jag gör tills telefonen ringer, Daniel som vill be om förlåtelse för att han inte har ringt. Samtalet i korthet "Förlåt förlåt förlåt, jag älskar dig nu vill Adam prata Puss hej" Tänk vad det är bra att jag har honom. Daniel Larsson. Han är så himla bra. Sen fick jag prata med Adam som var bakis efter första gången och ja, vi pratde lite om livet och sen puss hej vi ses på måndag.
Jag gick och la mig typ vid tolv när jag bråkat färdigt med mamma. Efter den där filmen tyckte hon nämligen att jag skulle sluta dricka juice på morgonen för att det inte var bra... Jag blev arg och trött och orkade inte diskutera och gick upp på mitt rum. Ibland känns det ju bara jobbigt att vara hemma och man vill bara vara för sig själv.

Oj, vad långt jag har skrivit nu, det får räcka för nu.
Hoppas alla får en jättebra lördag, jag ska plugga med Malin och Julia, kul jul, vi ska hålla i en lektion på tisdag, lyckat.
Puss på alla! (Idag är jag glad, och jag ska få en ipod från min gudmors dotter :D)
Kristina

Smajly

Hej kära vänner.
Igår fick jag en kommentar till min text till skrivartävlingen som jag lagt upp här. Den löd:

"Hej! Hamnade på din sida av en slump. Tack för den vackra texten, den är underbar! Fortsätt skriva. "


Jag blev så himla glad. Det värmde mitt ganska vilsna fredagshumör. Ja, igår var det alltså fredag. Matte, historia och engelska. Sen skyndade vi iväg till Fresh för att köpa en sallad och sen sprang vi till slussen. Det var helt galet. Jag, Erik, Luia och  Croner sprang som bara den, Malin orkade inte hänga med så hon gick till tunnelbanan och kände sig vilsen när hon kom ner på perrongen och vi inte var där. Hon åkte till Slussen och skyndade till bussen, där Carl stod och blev helt stressad när inte vi andra var med. Malin trodde vi skulle stå där och skratta åt henne då. Carl ringde Erik och han skriker "Bussen har kommit!" vilket leder till att vi börjar springa ännu snabbare. Vi kommer ner till bussarna och bussdörren är stängd och den börjar rulla. Men dörrarna öppnas igen för oss, som tur var. Men vi har tappat Croner till vår stora förvåning! När bussen åker ser vi henne komma springade och hinner inte med. Vilket äventyr, Malin tyckte självklart det var himla dumt gjort av oss att springa men, men. Var skulle vi då? Jo, vi var påväg till Gustavsberg, för de som undrar vad vi gjorde av maten, var den väl omskakad när vi kom på bussen och vi åt den i raskt tempo där. Ja. Vi skulle få träffa Lisa Larsson, formgivaren som jobbat för Gustavsberg, en 75 årig tant som var världens sötaste. Man såg att hon verkligen brann för sitt jobb och älskade det mer än någoot annat. Det var jätteroligt att ha fått träffa henne. I vanliga fall ställer hon inte upp på visningar men för oss som första kulturklass på Värmdögymnasium tog hon sig allt tid :D.
På eftermiddagen åkte jag, Malin och Julia hem till Julia vars föräldrar är bortblåsta. Vi slappade tittade på OC, åt och fikade på Östermalm (Mocca blanco, mumsi).

Vad händer då den här underbara lördagen? Jo, jag har gått en jättefin skogspromenad med min finaste hund, har bollat lite med han och han har sprungit genom sin tunnel. Sen åt jag, mor och far lunch ute i solen och nu sitter jag här. Ska kolla klart och sen göra mig lite i ordning, duscha och så. Sen är det faktiskt så att Alexander Nejdemo är i Stockholm, helt roligt tycker jag och vi ska ses sen ikväll. :D.

Hoppas alla har världens bästa lördag och njuuuuuter av solen!
Puss och pill
Kristina

Du är så jäjä wowowow

Hej alla.
Hur mår ni idag?
Jag mår ganska bra. Vädret drar ner humöret en smula, var tog våren vägen? Puh, jag vill ha riktig vår!
Idag då. Jag kom till skolan, med nöd och näppe, det var snöstorm och jag cycklade, helt crazy bananer, sminket kladdade och jag blev blöt, ingen bra början. Men vi hade ergonomiföreläsning, svenska och sen tyska. Åt en macka och återvände hem. Nu sitter jag här och pratar med lite folk och ska göra lite nytta innan jag ska iväg på försmaksmöte ikväll.
Helgen är räddad för mig, Julia och Malin, vi måste plugga. Måste börja och göra klart vårt arbete om brukssamhället Gustavsberg. Kul tjejer!
På måndag ska jag och Daniel få gå på Adams teater där han har huvudrollen, helt sött :).
Idag fyller min käraste vän år, 3 år, 3 långa år av glädje och mys, min hund Cirrus. Grattis till honom.
Hoppas alla har en bra dag.
Pussilago
Kristina


Hallo du, du bist ja

Hej hopp i lingonskogen.
Idag har det varit onsdag och jag har varit ganska trött. Har ätit mycket och skrivit en artikel om ekologismen. Den blev konstig för att jag inte hittade någon information. Imorgon är det torsdag och snart helg igen. Jag ska på möte i solna, på förbundskansliet. Puh, jag orkar faktiskt inte skriva.
Har provat ett par röda glasögon ikväll, de var riktigt fräsiga :P
Hoppas alla haft en riktigt givande dag och inte stressar ihjäl sig!
Puss i pannan
Kristina

Dienstag

Tisdag igen. Det är ofta tisdag nu förtiden. Idag börjar skolan igen. Efter det underbara lovet. Nej, fy. Lovet har varit urtrisst. Inga fler sånna. Idag ska jag ha matte hela långa dagen. Mycket givande kan jag tänka mig ( :S ).
Igår var Malin och jag på staden. Vi satt i solen. Pratade. Tittade på folk. Drack latte. Shoppade lite och såg en jätteäcklig gubbe på tunnelbaneperrongen
Oj, nu måste jag springa till skolan! Inte springa men nästan :P
Puss och hej nudelgrej!
Kristina

Liggsår, rastlös och 16 år

Hej allahopa!
Hoppas alla har en underbar dag och njuter av sista lediga dagen!
Jag är på benen (KAN INTE LIGGA NER PGA MINA LIGGSÅR!!!), fick stå upp och sova för de som undrar, mycket givande, det borde ni pröva!
Ja, idag ska jag träffa min Malin för att fundera över livet och titta på folk.
Å va härligt det ska bli.
Jag orkar faktiskt inte skriva så himla mycket. Men om ni inte har något att göra kan ni söka runt lite på bloggar, det finns så sjukt många konstiga, hehe.

Ha det bra!
Kristina

Sol

Solen skiner och jag har ätit frukost med mina systrar. Himla trevligt faktiskt. Idag ska jag visst vara hemma och ta det lugnt. Shit pommes frittes va tråkigt. Jag har varit hemma och gjort alldeles för lite saker alldeles för länge nu. Jag vill inte mer. En sak jag inte har funderat särskillt mycket över än men som slog mig när jag vaknade och tittade mig i spegeln är att mitt hår har levt ett eget liv i natt och har ändrat färg, till mer blond. Måste nog tvätta det för att vara på den säkra sidan. Puh.
Hehe. Jag har liggsår! Jag kan inte ligga på sidan för att det gör så himla ont. Det är helt sjukt. Jag trodde det var sånt gamla sängliggande tanter fick. Och nu är jag en av dom, wooohoo. Kul jul. Ett bevis på hur sjuk jag har varit i alla fall, bara legat och legat hela tiden, tråkigt som bara den. Men nu ska livet återvända. Tror till och med jag ska sminka mig idag så jag får en inblick i den stora världen igen, hehe. nej, men för att känna mig lite back on track liksom. Som vanligt helt enkelt. På språng!

Hej och hå idag är det den 16 april.
Fråga mig inte var alla människor har tagit vägen för det vet jag inte. Alla bara försvann upp i rök för några dagar sen. Kan ju tänkas vara så att de flesta sitter med sina familjer 27 timmar om dygnet och trycker i sig ägg och godis, inte vet jag.
Hallå, nu är det lite orättvist faktiskt, nu pratar mina sisters om vad de ska göra idag. Och jag sitter här och är liten och ledsen i ögat. Himla lov. Alltså lov får det gärna vara men då vill jag vara frisk.

Blubb blubb.
Puss
Kristina

Fråga

Alldeles nyss ställde min syster mig en ytterst speciell fråga, till mig då såklart. Jag kan tänka mig att hon stod och tittade ut genom fönstret i syrummet där hon är och funderar på vad hon ska göra med allt sitt bruna tyg. Nu kom hon fram till i övertygad ton att hon behöver en vit kjol, så det ska det bli. Då kan hon ju ha mönstrat till.
Till frågan igen då. Hon ställde den med ett tvivel i rösten, som att alla andra kan men inte hon.

När lär man sig klippa träd?

Jag svarade henne självklart med min hesa stämma, att kanske när man frågar hur man gör. Men hon var uppe i gasen och sa att alla verkar ju faktiskt redan kunna. Hon funderade, jag funderade. Det måste nog vara när man bli händig. När man nu blir det. Tänk om man aldrig blir det. Jag ska bli det. Jag vill bli det. En riktig fixer.

Idag är det påskafton och alla är glada. De fleta är glada. Många är glada. Jag syster och syster har avnjutit en fin påsklunch tillsammans och sen kucklade det som bara den. Alla fick varsitt påskägg och en chokladhare. Jag mår bättre idag. Men inte bra. Har ju fortfarande virus i kroppen och det känns. Men det finns mer hopp om livet idag, än igår.
Jag har sprayat håret med blondspray, det var faktiskt effektivt. Syster blev orange i huvet medan jag blev lite blondare. Ja, såhär till sommarhalvåret.
Jag längtar till jag är helt frisk och får känna mig snygg igen. Jag älskar att känna mig snygg. Ha. Det är så skönt att gå på stan och vara snygg. Nu känner jag mig inte så snygg, har inte gjort heller senaste veckan. Nej, fy. Men nu ska det snart bli andra bullar.
Passa er för här kommer jag.

Glad Påsk
Kristina


jaoka
Syster och jag påsktokiga

 
                                 


Hej

Jag är sjuk.
Och har varit sen i söndags.
Har haft feber, ont i halsen, hostat, hes så att jag inte kunnat prata och spytt upp det jag ätit.
Nu vill jag bli frisk.
Det här är inte rättvist.
Inte någonstans.
Blä.
Alla som är friska, njuuuuut, tänk att kunna äta vad man vill när man vill. Jag är inte hungrig. Inte sugen på något. Och ändå kan jag få vad jag vill.
VA?
Det här är inte kul längre.
Har aldrig varit.

Trött, yr och arg
Kristina

Ben

Ben det här är till dig.
Fy va dålig jag känner mig när jag läste din reaktion på fredagens lunch. Det var en kniv som skar mig i hjärtat. Det sista jag vill är att göra dig ledsen. Usch och fy. Gumman, skoldagarna skulle inte vara desamma utan dig. Du är så fin och bra. Jag vill vara vän med dig för alltid.
Ben, utan dig är the Pussycats ingenting. Du är bäst!
Puss
Kristina

Inte kul någonstans

Hej.
Jag är sjuk. Har knappt någon röst och hostar upp halva lungorna varannan minut. Alltid på lov, det borde vara förbjudet. Blä, usch och fy. Jag är bara trött och slut.

BEN, jag menade inget illa med förra inlägget, men det är klart vi tyckte det var synd att vi inte fick vara med dig! Hoppas du hade en toppenkväll ändå!

Om jag skulle vara frisk, om det skulle vara varmt ute, om alla jag kände var hemma, skulle jag ha picknick i min trädgård. Myspys.

Igår var Adam här. Vi pratade om allt och ingenting, tittade på film och promenerade i det fina vädret. Hoppas allt har gått bra idag *håller hårt i tummen*. Tack för att du finns vännen!

Nu ska jag väl gå och lägga mig igen. Fy, vad tråkigt, men sånt är livet. Bara att tuta och köra!
Puss på tumnageln!
Kristina

Lov

Idag tänkte jag skriva om:

X -Vad tänker jag på?
X -Dissad av skåningen
X -Dissad av Ben
X -Ben 17 år
X -Fredagsbio
X -P som i panik
X -Lovet
X -Helgen
X -Min syster

Bara så alla vet, innan ni börjar läsa alltså.

Vi börjar med
P som i panik. Hennes blogg är ganska fasinerande. Nu har hon till och med lagt upp en bild på sig själv. Helt coolt. Jag läser den ungefär sådär varannan vecka. Lika intressant varenda gång. Läs och njut!
Sen då. I torsdags skulle jag ju träffa min vän från skåne efter jag hade varit hos Daniel. Han ringer mig och säger, du jag har ett viktigt möte inne i stan kvart över 5 och det kanske blir lite tajt om vi ska träffas innan... Ja, klockan var då halv 5. Det blev ju lite tajt och vi kunde inte ses. Han bad ungefär 11 gånger om ursäkt och sa att han kommer igen i maj, men då kanske vi inte kunde fika, för då kanske itne han tyckte om kaffe längre och det ena med det andra. Men okej. Hoppas det inte kommer alltför många förhinder i maj då. Annars så får vi väl ses på förbundsstämman :P. (Det förslaget tyckte han dock INTE om!!)
Igår fyllde Ben 17 år. Vi fixade presenter (boken "sex mm", en kondom och ett par stringisar), kladdkaka och ballonger och gick in på historielektionen och sjöng. Hon blev glad och jag med. En lyckad "grattning" absolut. Sen då, på kvällen trodde vi att vi skulle ha party med henne, men nej, hon skulle på någon middag hos en vän som också fyllde år och vi fick tyvärr inte följa med, men det fick Camilla. Jaha, lite dissade kände vi oss och Malin och jag åkte hem till mig, la oss på sängen och tänkte över livet. vad vi kom fram till vet jag inte riktigt, men det lädde till bio på kvällen, Babas bilar. Helt sjuk film alltså, men jag skrattade visst inte tillräckligt högt, "okej".
Min syster har snart skrivit klart sin C-uppsats, äntligen. Jag är så glad för hennes skull!
Helgen så. Idag har jag ingen aning vad jag ska ta mig till. Egentligen vill jag bara åka in till stan med någon trevlig person, sätta mig på ett fik och prata hela dagen lång, skratta och ha roligt ikväll och inte tänka på någonting annat. Hum. Imorgon ska jag i alla fall träffa min nudeligaste favoritvän Adam som är lite ledsen och fundersam. Vi ska prata och ha roligt, tänka på allt och ingenting liksom. Det brukar bli bra. (Och han ska få en present från München av mig, svinsöt grej, hihi).
Lovet. Jag ska vara hemma, vara med kompisar, ha roligt och bara vara. På måndag ska jag även klistra kuvert till Försmak och på torsdag åker hela familjen upp till landet.

Jag och Malin i Kungsan igår
jagäma


Alltså såhär va. Jag tycker jag har fått med ganska mycket av vad jag tänker på här och nu, men en grej som slog mig när jag låg i sängen och ränkte var. Ni kan ju tänka på det som dagens visdom från er vän:

Tänk vad ord kan luras, tänk vad ord kan bedra, tänk vad ord kan ljuga och tänk vad ord är bra.

Ha en jättebra lördag så ses vi någongång innan jul!
Puss och hej nudelgrej!
Kristina

Daniel

Hej.
Idag har jag haft en ganska soft dag.
Är hemma hos Daniel nu. Han har börjat läsa min blogg där det står hans namn, så jag får väl börja skriva lite mer om honom :P. Han är en av mina bästa vänner för ni som inte vet, en riktig nudelvän!!!!!
Senare i eftermiddag ska jag träffa min vän från Skåneskogen, frallebullen själv :D Puttepatrik!
Helt roligt!
SNART ÄR DET LOV!

Puss på alla!
Kristina

Tisdag igen..

Hej
Idag blev konstigt.
Fy.
Inställd matte. WOOOOOHO
Nej, inte det man önskar när man åker till skolan och får veta att man hade kunnat ligga kvar under det varma täcket.. Det blev hem till Julia och mtv istället..
Ikväll är det utvecklingssamtal. Kommer väl pratas mycket om München antar jag. Sen måste jag plugga matte som bara den. Fy usch. Prov imorn.
Jag vill ha lov nu..!
Shit, jag har blivit helt kär i Coldplays Fix you, den är helt underbart bra.

Hoppas alla har det bra.

Och Adam, du klarar det här, det löser sig, fundera inte för mycket, vi hörs och så ses vi på söndag!!!!!

Puss och pill
Kristina

Tjoffs!

Hihi.
Nu på eftermiddagen har jag varit och tränat, riktigt hurtigt tycker jag allt. Det var skönt och en svinigt bra ledare. Sen råkade jag gå in i Ringen och hitta en jacka :D Åh, den är så fin. *kär* :P
Puss på alla
Kristina

Och ni, checka in den här bilden, den tog jag i Dachau, riktigt cool tycker jag allt.

42872-19

Borta bra men hemma bäst?

Vi börjar med idag.
Kallt och regnigt. Jag steg upp, åt frukost och gick till skolan. Var där i en timme och en kvart och sen var mina lektioner slut för dagen. Hem och ut med alla tre hundar. Hem - lunch. Och där befinner jag mig nu. I kalla Sverige.

Jag har varit i München. Det var helt jätteroligt! Jag vill vara där längre, iallafall några dagar till och sen komma hem till påsklovet, det skulle vara bra. Vi har verkligen haft svinkul. Ska sammanfatta lite kort.
Onsdag: Flygresa, stadtrundfart, mötte tyskarna, middag och kväll hemma, vi spelade spel.
Torsdag: Skoldag till 13. Jätteintressant att se hur det funkar där, sista lektionen vaar roligast. Ett gäng överintelligenta fjortisar som hade tyska. Lunch och sen shopping (2 skivor för min del). Bio - Brokeback Mountins, skitbra men skulle vilja ha fattat mer av vad de sa. Pizza Hut och hemgång.
Fredag: Dachau på förmiddagen, helt intressant men hemskt. (Det första koncentrationslägret om någon känner sig vilsen). Lite affärgång, hem, (jag tappade bort min tysk och fick åka ensam hem, himla krångligt blev det men jag hittade!) Utgång på kvällen, woooho.
Lördag:
Utflykt till Neuschweinsteig, ett slott som ser ut som i en saga, byggdes för Ludvig den 2 men färdigställdes aldrig efter hans död. Svincoolt slott. Lunch på en svinskum tysk resturang och rolig tågresa hem. Avskedsfest på kvällen. Först himla stelt men sen kom vi igång när vi började leka lekar och dansa Byersk folkdans. Lyckad avslutning absolut. 20 grader varmt på dagen!!!!!
Söndag: Fin frukost och sen hemfärd. Tråkigt att komma hem till skitväder.

Hoppas ni har fått er en liten uppfattning av hur himla roligt det är att resa bort under skoltid och skolan betalr flygbiljetten, helt underbart. På fredagskvällen somnade jag direkt jag kom hem med kläderna på, vaknade några timmar efter, märkte att det var svart i hela våningen, klädde om i raketfart och somnade igen. Sminkad och snygg på morgonen, hehe, ingen hit.. Shit pommes frittes..

Hoppas alla har haft en jättebra helg och längtar mycket till lovet nästa vecka, fyyyyyy vad skönt det ska bli!
Puss i pannan
Kristina

42872-18