Gegg

Trots öroninflamation och annat tjafs går det faktiskt ganska bra åt ett annat håll, men sura doktorn lovade att jag skulle vara bra till imorgon....

Ni har väl varit inne på
Vulkan? Där kan du nämligen se att den otroliga boken k ä r l e k ligger på en 4:e plats på försäljningslistan. Inte illa va? Gå in och titta själv: k ä r l e k

Jag menar, när var ditt senaste författarverk en bästseller?

image232
Stolta författare

ge mig hörseln tillbaka

Jag är döv. På ena örat men nog det. Jag har influensa och feberyrar dagarna i enda, nice holiday... Jag ska fan skriva det när jag skickar in min nästa ansökan "Frisk och glad, endast sjuk vid längre ledighet". Dessutom är det rörigt i magen. Hej, vad mer kan hända? Först spy ut hela magen och sen ha 39 graders feber, håll er undan, jag är livsfarlig.

Ändå har lille svärmor varit här för en stund sen och hämtat doggen. Kul för honom. Hon uppmanade mig att sätta på datorn för att titta på roliga bilder. Jag är lättövertalad och när jag nu tittat på bilderna kan jag lika gärna lägga upp de jag själv förberett för ändamålet.






Det var i alla fall kul i början på lovet, som ni kanske ser....

Nu håller jag på att rinna bort i svett och måste återgå till vågrätt läge.

Påskgodis

Jag har varit med om en kulturkrock.
En helg i lantisarnas tecken.
En helg av omtanke, en helg av huvudskak.

Jag har tillbringat påsken på Kållandsö, en ö utanför Lidköping där alla är släkt med alla.
Där är till exempel öns första höghus ett dussin fågelholkar som är uppsatta i samma träd, garagekvällar med hockey och öl är förbjudna för vuxna tjejer och NK är inget att jämföra mot ÖB.

Hjälp.
Jag har bevittnat en påsksbrasa
och grillat korv runt en annan.

Kanske kommer ett bildspel inom kort. Håll ut.

välkommen kungen

I helgen har jag badat i inbjudningar
Har du inte fått en?
Den är nog påväg eller så kan du komma ändå, bara att skicka en blinkning så kommer det en inbjudan till dig me.



Jag kan också meddela att min kära har äntligen ritat ett släktträd som nu hänger på familjen Bogrens kylskåp. En A4 för mammas släkt och en för pappas. Tur att han inte tvingats rita släktträd i skolan.

Ja, en regnig måndag som denna kan man väl tycka att det inte skulle hända så mycket skoj. Men, se upp för jag har fått min studentmössa och som av en händelse har jag förutspått några bilder från min studentdag den 5 juni, välkommen då. 

image211