Kristina lagar mat på en spik

Jag planerar väldigt sällan vad jag ska laga när jag står i affären.
Jag köper varor som jag vet att jag använder i matlagning.
Och kanske något nytillskott för att pröva.
Tacksam för det när jag vaknar upp vid 1-snåret på en söndag o cravar efter mat.
Stekte kyckling i chili o vitlök.
Tog fram två fajitabröd från frysen.
Hittade lite majs o lök o ruccola o yoghurt o lite ost.
Vips så hade jag två välsmakande skapelser framför mig.
Den födan jag intagit idag.
Lagade dock mat ikväll.
Timjandoftande olivofetaköttfärsbiffar som jag imorgon får till lunch tillsammans med en fetasallad med tomat o ruccola. Gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback