Kristina får ett ryck
Jag vet inte riktigt vad som flugit i mig.
Saker jag förändrat (från och med onsdag) gällande mat:
- Steker endast i ekologisk olivolja, isället för smör eller annat skit
Allt för att må lite bättre i samvetet.
Dessutom nolltolerans vad det gäller bullar, chips och godis.
Dagens lunch: Stekta kycklingbitar i olivolja med salt o peppar på en bädd av grönsallad med avokado och oliver
Igår på en föreläsning lärde vi oss att man måste göra ett dödsryck om dagen. Jag tycker min promenad är iklass med dödsryck.
Vad har hänt?
Men.
Jag har kommit på att jag måste hålla mig på topp.
På någe vis.
Saker jag förändrat (från och med onsdag) gällande mat:
- Steker endast i ekologisk olivolja, isället för smör eller annat skit
- Har inhandlat fullkornspasta och fullkornsris
- Ska börja laga soppa oftare
- Äter quornfärs istället för köttfärs
Allt för att må lite bättre i samvetet.
Dessutom nolltolerans vad det gäller bullar, chips och godis.
Mörk choklad och vin är det enda gift som jag godkänner.
Dagens lunch: Stekta kycklingbitar i olivolja med salt o peppar på en bädd av grönsallad med avokado och oliver
Dagens ryck: Ska promenera in till stan i 20 graders kyla.
Igår på en föreläsning lärde vi oss att man måste göra ett dödsryck om dagen. Jag tycker min promenad är iklass med dödsryck.
Vad har hänt?
Don´t know.
Men någonting måste man ju trösta sig med i dessa bistra tider..
Kommentarer
Postat av: Tove
soppa is the shit. om du är snäll kanske du får låna theddans soppbok =)
Trackback