Hasch, bira och tabasco



Så kom vi äntligen till Köpenhagen, där solen sken och måsarna skrattade oss över huvudena. Men inte var vi ensamma, på stationen möttes vi av hejdundrande massa ungdomar som hade tillbringat de senaste dygnen på festen i Val.


Vi gick genom staden.. Ströget och Nyhavn och sånt man ska se. Sen promenerade vi en lång sväng upp i Nörrebro, där vi skulle tillbringa natten. Vi hittade gatan och gick en sväng i väntan på att receptionen skulle öppna. Tro det eller ej. Sleep-in Green var ett riktigt reko ställe.. Det enda som krävdes för att få anställning var en märklig frisyr.. Men skjyssta sängar var det, en sovsal med 4 våningssängar. Vi bäddade och gick sedan ut på stan igen. I jakt på gratis Citycyklar. Och vi fann de. 2 st till och med, så vi tog en tur till Christiania.... Där blev vi erbjudna både det ena och det andra, drack 2 öl och cyklade sedan vidare. Det var en sjukt cool upplevelse att ha varit där. Jag hade inte föreställt mig det så extremt som det faktiskt var. Men tyvärr får man ju inte fota... Den enda lagen innanför murarna dock, hehe.


Vi åt middag hos en urmysik dansk grek och gick sedan vidare till en bar vi spanat in, som dessutom bara låg runt hörnet från där vi bodde. Sen gick allt utför. Världens äckligaste shot, tabasco, salt och peppar är bara några av ledorden för kvällen... Två galna danskar, Kristian och Peter fö helvite bjöd så det stod härliga till och det satte sina spår dagen efter.



Peter fo helvide


Kristian


Härlig


Kul kille


Sista bilden på kameran för kvällen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback